Sõnumiga pulmakaart

See on väga eriline pulmakaart igas mõttes. Nii südamliku teksitga kaarti pole ma teinud. Tavaliselt valitakse ikka mõni luuletus, aga seekord oli venna soov oma õele sõnades edasi antud ja nii eriline. Kaardile oli sooviks saada ka noorte ühine perekonnanimi. No ma  mõtlesin ikka tükk aega, kuidas seda parem oleks teha. Ei tahtnud kaardi disaini muuta ega ei osanud ka. Siis tuli äkki mõte, kujutada nimi hoopis karbil ja nii ma tegingi. Palju õnne sellele noorele ja tublile perele! Jätkugu teil oma eluteele kõiki neid häid soove, mis kaardile sai!

4 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilus kaart ja nutikas nimelahendus!

MO isetegemised ütles ...

Oi kuidas mulle meeldivad sellised isiklikud ja tähendusega sõnumid kaartidel. See näitab, et inimene tõeliselt hoolib ja armastab! Sinu kaart on super!! Taaskasutaja nagu ma olen, siis jäi mulle silma karbil olev võrk, kas lõiketera või ehitusmaterjalide poest ostetud ? Mul millegi pärast kodus terve rull sellist võrku :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Väga hea tähelepanek, see on tõesti ehitusmaterjalide poest pärit armatuurvõrk, mille sihtotstarbeline kasutamine lõppes vannitoa remondiga. Köögi remondi ajal unustasin kasutada. Aga kaardi kohta võiks veel öelda, et kala püüti võrku!

Mirko Janus ütles ...

Väga ilus kaart, Eve! Olen väga rahul sinu tööga alati!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.