Kaks kaarti ühte pulma

Sel suvel ongi kõige rohkem teha pulmakaarte ja mõned on valitud juba nende hulgast, milliseid olen varem teinud. Selle pulma värvideks on roosa ja sinine, natuke rahvuslikkust ka, aga see polnud määrav, sest kui palju ka ei mõtleks, siis mina küll meie rahvariietes ega teistes aksessuaarides roosat koloriiti pole tuvastanud. Esimene kaartidest siis valge roosade lilledega. Roosi või pojengi tegin selle kaardi jaoks eraldi, kasutasin taustaks pitsilisi lõiketerasid ja sõrmust, paela, pärleid ikka ka. Kaart on rahataskuga, sees tekst, teksti kaitseks kalkaleht. Kaardi suuruse valisin Sirtsuki ühe kaardi järgi.
Teine kaart siniste ja valgete lilledega minu lemmiklõiketeraga tehtud, mida sel suvel tuleb veel ja veel teha. Seekord on pildikvaliteet parem, saan jälle oma digikaga pildistada, aga valget on ikka raske pildistada.
Üks väike tõdemus ka teistele minu blogilugejatele ja kaardi soovijatele. Selleks suveks enam tellimusi ei võta. Raske on ei öelda, aga kui endal on nii raske, siis lihtsalt enam ei jõua. Olen oma hingelt ikka rohkem aiahoolik ja aed on nii käest ära, seal oleks vaja rohkem aega veeta. Lisaks on ka päikest vaja oma tervise seisukohalt. Tellitud tööd teen ära, aga millal uusi vastu võtan, ei oska praegu öelda. Kõigest on vaja puhata, kaardid on ikka hobi ja usun, et sellest ei saa minu tööd kunagi. Midagi uut tahaks teha ja katsetada, vanaviisi jätkata ei ole mõtet, endale ei paku see enam midagi. Eks aeg näitab, mis saab edasi, aga praegu tahan nautida suve oma aias. Olgu, pulmakaardid siis ka.






1 kommentaari:

Malle ütles ...

Kaunid pulmakaardid!
Sul on õigus, ka mina olen palju tellimusi ära öelnud, oma elu tahab ka elamist. Tahaks suve ka nautida! Loodame, et ikka läheb suvisemaks!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.