Uue aasta uued tegemised

Uus aasta on alanud töiselt, igas mõttes. Samas on ootused ja lootused uuele aastale suured, aga samas endale ma lubadusi ei anna. Usun saatusesse, kõik see, mis tuleb, on kusagil meile antud ja seda me muuta ei saa. Natuke nostalgiahõnguline, aga nii see minu arvates on. Üks kaart on ka valmis, aga seda veel näidata ei saa, samas suurprojekt edeneb ikka visalt.
Hakkasin tegema kipskujukesi ja vorme. Eelmisel aastal tellisin endale Übermarketist silikoonvormid ja selle aasta alguses sain Tartus käies ka kipsipulbri Skizze Vunderist. Kujud ja raamid tulevad päris head, aga tahaksin proovida ka vaigukipsiga, seda momendil ei leidnud. Eks ta üks nikerdamine ikka ole, aga harjutamine teeb meistriks. Eelmisel nädalavahetusel proovisin kõikide vormidega. No mõned, eriti lasteasjad on nii pisikesed, et neist ei saa ei vormist ega kujust aru, kes või mis ta on! Praegu on vaja teha raame juurde ja just üks läks väljavõtmisel katki. Kipsi tuleb segada nii vähe nagu kahe raami jaoks vaja läheb, sest kips kõvastub kiiresti. Olen seda ise oma jala peal kunagi tunda saanud. Esimesed katsetused siis ka, mõnel on õhumulle sisse jäänud, kuigi panen segu kaks korda ja mõne äär tuleks veel üle puhastada.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga lahe ettevõtmine! Eriti meeldivad raamid ja kitarr ja kroon... Täitsa uurisin neid erinevaid materjale. On vaigukipsi saada ja kristallvaiku, mis on ka huvitav.

evegr ütles ...

Mulle endale meeldivad ka raamid kõige rohkem. Olen nõus, et vagukipsi on internetist saada, aga momendil, kui ma Tartus käisin, ei olnud seda Arte poes. Tellida ikka saab, aga tahtsin kohe. Kristallvaiku ei tea, peab uurima.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.