Suur aiaeri

Sel aastal ei ole ma aiapilte üldse näidanud. Pildistamas olen ka ainult kolm korda käinud, umbes nädalaste vahedega. Fotokal on kuupäevad sassis ja täpset aega ei tea, pole ära sättinud õigeks. Igatahes viimased pildid sai tehtud laupäeva õhtul. Viimasel nädalal on kevad suurte sammudega edasi astunud, et seda mahajäämust ajas tagasi teha. Iga päev on aias midagi uudistada. Varem otsisin ma ninakesi, sest täpselt ei mäleta kunagi, kuhu midagi sai pistetud. Sibullilli juurde pole muretsenud, neid on vähemaks jäänud, aga uusi tulijaid püsikute näol on ikka ka. Püsikutest praegu veel pilte ei teinud, see on rohkem tulbipostitus. Mõte on aeda koomale tõmmata, mõne läbikasvanud koha olen ka üles kaevanud. Sel kevadel kasutan igat vaba minutit, et aias toimetada. Väga naudin seda aega ja oma aeda ning lilli, mis teeb haigele hingele pai.
Esimene tulp, mis läks õitsema. Neid oli varem rohkem, aga see on ainuke, mis on järgi jäänud.
Ega siis kogu aeg ei saa lilleilu imetleda, vahel tuleb tööd ka teha. Kartulimaa kaevamine on siin pooleli. Kuluheina all on maasikad peidus, et neil oleks niiskem ja rohtu ei kasvaks ka nii palju. Nüüd on nad juba loori all.
Eelmise pildi nupsukesest puhkes selline kaunitar. Neid ongi kaks järgi jäänud.
Yellow bird, ta ongi selline

Ootame ja vaatame, millised narmastulbid nendest puhkevad



See on värskelt istutatud liguster, neid sain neli tükki ja lisaks ka ühe pisikese sirelitite

1 kommentaari:

Malle ütles ...

Nii palju lilleilu!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.