Käsitööühingus

Sel aastal püüan jõudumööda ka meie seltsingus kaasa lüüa, aga nagu mina sinna oma nina pistan, nii on kohe paberitöö soovid platsis. Esimesel kohtumisel panime paika, teeme ühe jõulukaardi töötoa. No ma lootsin, et see tuleb ikka enne jõule, mitte suure sügisega! Aga juba sel pühapäeval ootame kõiki šokolaaditasku huvilisi rahvamajja jõuluhõngulist kaarti tegema. Endal tuleks mõned  töövahendid kaasa võtta nagu väga vajalikud pliiats, joonlaud, soonimiseks sukavarras või luupulk. Paberid ja muu kaunistusmaterjal kohapeal olemas. Panen siia ka mõned eelmise aasta tehtud tööd üles, sest selle aasta tööd on veel valmimisel. Homme Viki ja Ameli karbikoolitus Tartus ning laupäeval kaardid Jaanika juhendamisel Teeme Teistmoodi salongist Aire Vaka stuudios. Tuleb tegus nädal!

7 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Teil tundub nii lahe seltsing olevat. Vaatasin Facebookis tehtud tööde fotosid. Oh! Nüüd on vaid kaks võimalust. Kas mina kolin Vastseliina või teie kogu kupatusega Jõhvi :) Edu tegemistes ja palju loomerõõmu :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Meil on tõesti väga tublid naised Ilme vedamisel tegutsenud juba üle kahekümne aasta. Aga tulge meile külla lapitööd tegema! Mina tahan sel aastal vähemalt ühe asja valmis saada, ise ma rohkem ikka paberitöö tegija.

Malle ütles ...

Praegu ongi õige aeg jõulukaarte teha. Minul kipuvad kõik ikka viimase minuti peale jääma.

evegr ütles ...

Jah, järjest rohkem ma näen, et juba tehakse ja täna proovin ühe näidise valmis saada.

Ilme Aim ütles ...

Meie tööd klahvatuvad kindlasti Sinu kõrval, aga eks me püüateha. Oled ju super õpetaja!

Ilme Aim ütles ...

Meie tööd klahvatuvad kindlasti Sinu kõrval, aga eks me püüateha. Oled ju super õpetaja!

evegr ütles ...

Homme saate kõik samasuguseid teha, materjalid ju samad ja "õpilased" tublid!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.