Dekupaaž kannule

See oli väga vahva Kristi koolitus väikesele seltskonnale. Aitäh sulle, Kristi, sellise hubase salongi meeleolu loomise eest! Mul oli sellist kannu kohe väga vaja. Esiteks meeldivad mulle kõik vanandatud ja kulutatud asjad ehk kõik, mis on natuke vintage. Teiseks on mul vaja lilledele lõpuks ometi kastmiskannu ja kolmandaks on mul endiselt köögiremont, mis just on sellises stiilis. Mina valisin kassidega salvrätikupildi, sest mul oli musta värvi kass ja pojal on praegu must kass ning taustal Hollandi stiilis nõud, mis on ka meie pere lemmikud. Tehnika sama, mis selle märkmiku puhul. Nüüd sai küll põhjalikult kinnistatud. Ise olen väga vaimustuses oma kannust, mis näeb tõesti nii vana välja, et tahaks teist kohe puhastama hakata! Taustaks minu kööginurga tapeet ja puhvetkapi nurk. Pildistatud tooli peal.
 

3 kommentaari:

Malle ütles ...

Appi kui ilus!!! Sellist salvrätikut oleks nüüd mul ka kohe vaja! :)

MO isetegemised ütles ...

Super ilus. Nägin samuti koolituse kuulutust ja hirmsasti kibelesin, kuid õhtune aeg on minu jaoks väga halb. Minu jõulusoov: sama koolitus päevasel ajal :) Või äkki keegi julge tuleb Jõhvi inimesi ka koolitama? See pole küll küsimus Sulle, lihtsalt väike soovunelm :)

evegr ütles ...

Aitäh, aga mina ei tee seda koolitust, sest mul puuduvad ka spetsvahendid. Endale ikka nokitseks midagi ära. Võibolla on Kristi nõus ka kaugemale tulema, kui huvilisi on?

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.