Foamiranist lilled

Täna tegime Viitkal foamiranist lilli. Eile õhtul tegin ise ka paar näidist, rohkem polegi katsetanud. Viitkal proovisime veel ka märga ja kuiva embossingut lillede tegemisel. Naised kurtsid, et lilli ei ole ja tahavad ise teha. Algul lubasid mõned vanemad prouad ainult vaadata, aga lõpuks tulid kõigil väga ilusad õied. Järgmisel nädalal tahavad nad iseseisvalt veel teha ja foamirani juurde tellida. See lillede tegemise pisik on nakkav!
Panen siia juurde ka veel ühe kaardi oma eelmiste lilledega. See kaart läks raamatukoguhoidjale, kelle lemmikkirjanik on Santa Montefiore.

7 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Ütlen kohe alguses ära, et see kaart on tõesti super ilus. Need värvid on võrratud ja kompositsioon super. Tegin just eile kauplustes ühe ringkäigu ja näppu jäid foami lehed. Korra käis mõte peast läbi, et ostan ja teen ka proovi, kuid seekord jäid nad minust poodi. Aga natuke kripeldab ikkagi :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! See pisik on nakkav nagu ma ütlesin! Foamiran annab nii palju võimalusi erinevaid lilli teha ja kuna Sul on kunstikätt, siis ma kujutan ette, et sealt tuleks küll väga huvitavaid õisi!

Ilme Aim ütles ...

Väga kaunis kaart ja jällegi oleks ka endal tahtmine proovida neid kauneid lilli teha.

Ilme Aim ütles ...

Väga kaunis kaart ja jällegi oleks ka endal tahtmine proovida neid kauneid lilli teha.

evegr ütles ...

Aitäh, Ilme! No eks siis tuleb plaani võtta!

Malle ütles ...

Lilled on ilusad ja kaart ka väga kaunis! Koolitusel tehtud kaardid osteti mul kohe ära, nüüd oleks vaja uusi teha, aga kuidagi ei jää aega.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! See kaart läks mul ka juba ammu, aga nii hea oli täiendada kui põhi olemas!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.