Miniraamat

Ma nii tahtsin sellele Maria Lillepruuni koolitusele minna, aga kahtlesin muidugi oma ajajaotuses, et kas ma lihtsalt jõuan. Jõudsin! Nagu ikka, väga huvitav koostegemine mixed media tehnikas. Raamatuke on ehtsas raamatuköites ja tõesti väga pisike. Kõik muu aga mixed medias. Alus krunditud, šablooni ja tekstuurpastaga töödeldud, värvisime ja vahatasime, sai ka templeid pandud ning palju iluvidinaid lisatuid. Minu miniraamat on ketiga kaelas kantav, järjehoidjaga. Üldmulje vanutatud ja kulutatud, nagu oleks päris vana. Kaane kaunistuseks oksal istuv liblikas. Raamat on ka juba kasutust leidnud, kogun sinna floristide autogramme ja mul on seal nii käesoleva aasta meistri kui ka  ühe oma endise õpilase, kellest on saanud tuntud florist, autogrammid.
Rohkem pilte üritusest SIIN


7 kommentaari:

Maria Lillepruun ütles ...

Väga ilus tuli välja! Ja milline kaunis otstarve!

evegr ütles ...

Aitäh, Maria! Tänu Sulle meie õpetamise eest!

Malle ütles ...

Väga meeldib! Sinu raamatuke on "kulunum" kui minu oma ja see on nii äge. Mul on järgmise märkmiku sisu juba valmis, aga kaanteni pole jõudnud.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! See kulunud välimus mainiti isegi mu tuttava floristi poolt ära! Ma uut veel ei planeeri, tegelen ikka lilledega.

MO isetegemised ütles ...

Väga lahe idee!! Ilus kaelas kanda ja kui mõnda kuulsust näed siis kohe käepärast võtta :) :) Ja kui nüüd päris aus olla, siis mul natuke kripeldab, Sinu ja Malle raamatuid vaadates, et ma koolitusele minna ei saanud :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Sihtotstarbeline raamatuke tuli välja. Nii pisikest formaati on endal võibolla raskem teha, aga ega Sul ideedest küll puudus ei tule!

Malle ütles ...

Mis puutub sisu köitmist, siis väiksemat on lihtsam teha! :) Uue tegin A6 formaadis ja palju ebamugavam õmmelda.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.