Hortensialummus ja parkimiskellad

Kui kaks hobi korraga kokku saavad, siis on neil raske teineteisega konkurreerida. Kord sai isegi loodetud, et ühest või teisest võiks saada uus töö, aga kahjuks nii see ei ole läinud. Tänaseks on selge, et käsitööd saan ikka vahetevahel teha, aga floristina lõppes see mittealanud karjäär ära. Nii on sageli elus, et kõik soovid ei lähe täide. Öeldakse küll, et küsija suu peale ei lööda, aga oi kui valusasti lüüakse veel.
Mis võib olla selle põhjuseks, on raske mul aru saada. Õpitud oskused ja soov neid rakendada on täiesti olemas, aga teisalt kõrge vanus, enam mitte nii hea füüsiline vorm ja tööks vajalikku kiirust pole. Nii kasvabki Eestile mittevajalike inimeste osakaal ja pole imestada, et välismaale suundujate arv on endiselt kõrge. Eks oma tagasihoidliku panuse annan minagi selleks.
Oma floristikarjääri viimasel päeval sain kolleegidelt ilusa kimbu erinevaid toone hortensiaid ja eile ostsin väga huvitavat rohekas-lillakat tooni lille. No nii võrratud värvid, et peeti isegi kunsthortensiaks, mis näeb ehtsa moodi välja!
Eile õhtul said viimistluse ka viis parkimiskella, millest üks leidis täna omaniku. Teised on veel saadaval.
Leidis omaniku

4 kommentaari:

Malle ütles ...

Öeldakse ka, et kui Jumal suleb ühe ukse, siis avab ta kusagil teise. ja ma olen ise kogenud, et see võib tulla nagu välk selgest taevast, just siis kui sa seda kõige vähem ootad! :)
Parkimiskellad on kaunid!

Malle ütles ...

P.S. Ootan pikisilmi ka su ATC-sid!

MO isetegemised ütles ...

Nõustun Mallega :) Iga languse järel tuleb tõus!! Nina püsti ja edasi :) Hortensiad on pikka aega olnud minu lemmikud, eriti sinised. Olen neid püüdnud ikka aias kasvatada ja kõik maailma trikid nende peal ära proovinud, et värv säiliks, kuid ajaga on kõik minu sinised hortensiad valgeks kasvanud või siis pole talve üle elanud.

evegr ütles ...

Aitäh teile, Malle ja Marge! ATC-del on tagapoole andmed tegemata,pole jõudnud!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.