Mereteemaline kaart

Üks väga huvitava looga kaart, mis sai ühele noorele kalandushuvilisele neiule. Ette olid antud mõned märksõnad ja sain ka teksti, mis kaardile läheb.  Panin oma hallid ajurakud ja interneti tööle ning esialgsed ideed hakkasid ilmet võtma. Vaatasin oma paberid üle,  mereteemalised kaunistused ka ja otsustasin kiiresti veel lõiketerasid juurde tellida, sest plaanis olid meri, delfiinid ja merineitsi merelainetes, aga alati ei lähe kõik nii nagu tahad, sest pooled tellitud lõiketeradest pole veel kohale tulnud. Käiku läks plaan B ja otsustasin teha voldikkaardi, millel taustaks liivane mererand, mäed ja taamal pilvedes liiguvad kuumaõhupallid vist. Meisterdamist ja nuputamist omajagu, idee ei ole päris minu oma, leidsin selle ühest blogist. Minu kaart on mõõtudelt suurem, antud mõõtude järgi oleks väga väikene kaart saanud. Pildid ei tulnud just kõige paremad. aga sellised nad said.

3 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Liblika Lennu liblikas ka peale sätitud!! Ilma liblikata poleks vast Sinulik? Lahe teostus ja ilusad värvid. Miks küll mulle selliseid lahedaid kaarte ei kingita? Tee ise öeldakse, aga ma ei oska ju!

Malle ütles ...

Väga äge kaart! Mul ka sellised numbri lõiketerad, aga pole veel jõudnud kasutada! ;)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge ja Malle! Ma kunagi mõtlesin, et iga kaardi peale tuleb liblikas panna. Olgu see siis või lumeliblikas! Mere ääres ja tuules neid võib olla küll, armastavad ju niiskust ka. Numbrite lõiketera jõudis kohale ja merekarbid ka, teised veel tulemata.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.