Romantika lühtri all

See romantiline ja natuke vintage stiilis šokolaaditasku valmis ühele naisterahvale sünnipäevaks. Ometi ükskord sai tehtud varem valmis, nii meeldis seda teha. Kõik sai alguse kroonlühtri väljalõikest, mis oli juba ammu olemas, aga kuidagi ei leidnud  kasutust. Lõpuks leidsin õige lahenduse enda arvates.
Kaardile sai ka salm otsitud. Minu trükitud luuletustega jäädakse üldiselt rahule, aga endale teeb küll selle õige leidmine tõelist peavalu. Suur probleem on ka see, et põhjaliku arvutipuhastuse tagajärjel hävis kogu mu kaartide jaoks kogutud materjal. Ka väliselt kõvakettalt võivad asjad kaduda ühe hiirekliki tagajärjel, mina ei olnud süüdi.
 
Kesk päevasära, tähevalgust
aeg peatumatult ringe teeb.
Toob teele rõõmu, mured silub,
et täita soovid, lootused.
Jääb soovida, et õnn Sind saadaks
ning helgelt koidaks saabuv päev.
Kui julgelt tulevikku vaatad,
Siis elu ilusana näed!

3 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga kaunis romantiline ja veel seest ka nii ilus! Salmide kohta arvan sama. Inimesel on nii lihtne öelda, et vali ise salm. Ma tavaliselt ei tunnegi kaardi saajat ja nii raske on valida, et millegagi puusse ei pane. Mul on ka kõik valikuga väga rahul olnud, aga kuna ma mõnikord isegi tund aega otsisin õiget salmi, siis lõpuks loobusin ja tingimuseks oli, et teksti saab kaardi sisse siis, kui on täielik tekst mulle saadetud.

MO isetegemised ütles ...

Täiesti õige lahendus. Minu pilk jäi esmalt pidama ikka liblikale :) Kuna sul on väga hea värvitunnetus siis tulemus on imekena.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle ja Marge! Minu kiiks on liblikad ja kui ma ikka selle kaardile saan, siis on kõik paigas.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.