Sünnipäevade meelespea

Lõpuks siis selline uus toode sai valmis. Tuli selline kliendi soov. Nõuka ajal oli neid päris palju kasutusel ja trükiti trükikojas isegi, nüüd pole mina kaubanduses näinud ega ka tellija. Mul polnud õieti asjast ettekujutustki, aga õnneks näitas ta mulle pilti oma eelmisest, mis oli päris pehmeks kulunud. Aega läks, mis ta läks, aga lõpuks sai valmis ka. Mässasin ikka tükk aega, panustasin oma isikliku disaineri peale, aga seekord ei võtnud vedu. Kas oli asi liiga lihtne või vastupidi, ei suutnud mina talle ära seletada, mida ma tahan. Tuli ikka endal teha. Mõni eksemplar läks aia taha ka, enne kui ma õige kujunduse ja paigutuse valmis sain. Sisu on lihtne, iga kuu juurde väike detail selle kuu kohta. Lehed on kahepoolsed, formaati ei oskagi öelda. Vähemalt nii suur, et pool kuud mahub ühele poole ja pool teisele. Tegin sellise rõngaskinnitusega, mida saan ise teha ja küljele avaneva nagu ikka märkmiku puhul. Papist kaaned ka tugevduseks, et esimese aastaga otsa ei saaks. Saaks teha ka pidulikuma märkmiku variandi paksemast kartongist kaantega, aga igapäevaseks kasutamiseks sobib selline.

3 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Midagi taolist on ka minu mälus olemas! Nii vahva :)

Malle ütles ...

Väga ilus ja vajalik asi! Mul on veel vanadest hallidest aegadest selline poe oma olemas, aga olen ka ammu mõelnud uut teha, mul kõik kujundusedki kusagil olemas.

evegr ütles ...

Aitäh, Marge ja Malle! Kui ma selle kalendriga valmis sain, siis leidsin ka Sirtsuki blogist sarnase toote üles. Tal oli see karbiga. Mul lihtne variant, aga tellija ütles, et ei tea, kas raatsibki ära kinkida. Samas saab ju ka endale sellise, sest fail mul olemas.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.