Motikafännile

Väikesele poisile kingiti sünnipäevaks motikas ja siis oli ka selleteemalist kaarti vaja. Ikkagi väike juubel - juba viis! Ma ei tea, missugune see motikas küll on, aga leidsin ühest väljalõigete komplektist täitsa mootorratta ja nii see jäigi. Kaardi kuju on vist pop-up stiilis, mitmepoolne ja lõpuks tuli meelde, et sooviti rahataskuga, see sai alles tagaküljele. Paberitest kasutasin kõige uuemat Lemoncrafti kollektsiooni Boy´s Little World.
Kõige tähtsam, ma leidsin ühe uue keskkonna, mis eemaldab pildi tausta, aga vahepeal ei tunne ta pilti ära ja võtab liiga palju maha. Nii et alati ei sobi ka, saab teha kahes mõõdus neid pilte, aga minu interneti kiirusest jääb nende üles-ja allalaadimiseks praegu vajaka. Tuleb veel uurida, võib-olla tavaliste kaartide taustu töötleb paremini, aga erimõõdulistega on raskusi. Seal saab valida ka hoopis teistsuguse tausta oma pildile. Tundub, et ma jään seda kasutama, sest oma piltidega olen ma viimasel ajal ikka väga hädas ja sellistega ei tasu oma tootelehte teha. Ega ma enam suurt ei tee kah, müü või materjalid maha. Enne tuli mõte, et teeks kausta pealkirjaga koroonakaardid. Naer läbi pisarate. Mind on see kõik nii muserdanud, et ma ei suuda enam loomingule keskenduda ja parema meelega oleks ma oma aias, kus ma jälle teen ümberpaigutusi.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Vahva kaart! See programm on ka huvitav, proovisin ka, aga jah, alati nii ei toimi nagu tahaks. Sellegipoolest hea leid, hakkan ka kasutama. Olen tausta maha võtnud fototöötlusprogrammiga, aga sealgi ei tule alati välja ja pole nii palju oskusi ka.

Ja mis jutt see on, et müüks oma asjad maha... Ma ütlen sulle, see läheb üle! Ise teed nii ägedaid kaarte, et vaata ja imesta! Tõsi ta on, et mul on ka selliseid hetki olnud, aga praegu koroona tingimustes on mul asjad hoopis vastupidi (kuna nüüd on aega).

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Mul kogu aeg koroona, aeda ei saa ja ma ei tea... Ma ikka teen, eile öösel vist teiste jaoks, aga päeva nagu enam ei olegi. Mul oma ideed ja mõtted ja kui välja ei tule, siis läheb tuju ära.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.