Suvine aiapostitus

Pildistamas olen aias mitu korda käinud, aga blogisse väga vähe pilte pannud. Seekord otsustasin, et teen blogipostituse ennem ära. Täna juhtus selline sajune päev olema. Enne pildistamist väike äike ja pärast müristas ja sadas õhtuni välja.
Roosidest on Hansaland oma täies hiilguses. Niipalju õisi pole tal varem olnud, kuigi kevadel oli igat sorti kahjureid peal, et hirm oli, kas üldse midagi järgi jääb. Lavendel hakkab varsti õitsema ja teised roosid ka. Lehetäide lemmik Pink Grootendorst on ka täisõies. Teistel üksikuid õisi.
Siberi iirised õitsevad ka kenasti, kuigi üks põõsas ei näita sel aastal ühtegi õit. See-eest on esimest korda õitsema puhkenud eelmise aasta uustulnuk.
Suur pojeng sai õhtul vihma ja kaardus maani. Esimene sadu ei teinud talle suurt midagi. Talinelgid õitsevad ka, suvine kullerkupp ja teised. Aed on täies õiteilus, iga päevaga muutub midagi.
Kasuaed kasvab ka. Maitsesin herneid, no ei ole veel päris valmis. Kartul küll õitseb, aga iga-aastane Jaanipäeva värske kartul jäi siiski ära. Ühe kurgi olen ka saanud. Saaks rohkemgi, aga kaks suurt taime jäid öökülma kätte. Maasikaid on kenasti, tahaks teha maasikamahla nii nagu minu ema lapsepõlves tegi.

6 kommentaari:

Malle ütles ...

Ja meil ei vihmapoegagi, kuumus tahab ära tappa. Aga loodame, et jõuab ikka meile ka. Lilled on sul ilusad! Nelgiõie moodi roosid on toredad ja sellist huvitavat värvi rukkilille pole ma varem näinud isegi pildil mitte.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Ma loodan, et saite teie ka vihma. Meil tuli sellist äikest, et ma pidin südamerabanduse saama. Täna muidugi paistab päike selle peale.

Unknown ütles ...

Hallo Eve, hast du diese ganzen vielen Blumen in deinem Garten? Wunderbare Fotos!
Ingrid

Unknown ütles ...

Hallo Eve, hast du diese Blumen in deinem Garten?
Wunderschöne Fotos!
Ingrid aus L.

Unknown ütles ...

Hast du diese Blumen in deinem Garten? Soll es heißen.

evegr ütles ...

Hallo, Ingrid! Ja, das ist mein kleiner Garten. Ich habe deinen Kommentar im Spam gefunden.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.