Teine teekarp ka

Veel üks teekarp õpetajale. Sellele valisime lillakad toonid ja liblikad. Ka kuju poolest sai natuke teistsugune. Tegelikult meeldivad mulle suurte äärtega karbid isegi rohkem. Otsustasin selle karbi katta tapeediga, aga tapeet on teadupärast paksem kui nepaal. Ääri nagu õieti ei jäänudki. Võtsin lahti ja lõikasin tervelt ühe sentimeetri maha. Pärast vaatasin, et oleks piisanud ka poolest, sest karbi vahesse pidi üks kindel asi ära mahtuma. Loodan, et ikka mahtus.
Disainpaberitest kasutasin seekord Stamperia Lilac Flowers ja Studiolight English Garden. Huvitaval kombel just teist poolt, mitte esikülge, kus peal oli teetass. See kividega pool sobis väga hästi Stamperia paberitega. Sisu ja vaheseinad katsin aga nepaali paberiga. Valin alati mitmest komplektist omavahel sobivaid pabereid, see teeb töö põnevamaks ja huvitavamaks. Kaane peale sai väike tepakike ja pilt ning lilled. Pitsi ja paela ka. Paneelidel sai filigreedele pärl, taustaks pael.
Kaane kujundusega ma päris rahule ei jäänud, sai liiga kirju ja pildi ning tausta vahe pole selgepiiriline, aga selline sai.






2 kommentaari:

Malle ütles ...

Mulle küll väga meeldib kaane kujundus, võib-olla isegi pisut rohkem kui eelmine karp! :)

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Seda on tore kuulda, sest mul jäi nagu natuke südamele. ma isegi nüüd tean, kuidas teisiti teha, aga...

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.