Õnnitluskaart

 Teen vähe ja ainult seda, mis kõnetab. See kaunis kaart on juba nädal tagasi valmis, aga ei olnud aega ega tahtmist, vist rohkem ikka tahtmist, teda siia panna ja näidata ning juttu juurde kirjutada. Mis siis ikka, ajaga tuleb kaasas käia! Ei jäänud minagi sest kurikuulsast koroona viirusest puutumata. Kool meil kinni, teeme distantsõpet, päris huvitav on... Olen siin isolatsioonis, eilne test osutus negatiivseks, niiet elu läheb positiivselt edasi! Vaikselt hakkab elutahe tagasi tulema. Siin ma kaarte teha ei saa, masina võtsin küll kaasa, aga lõiketerad jäid maha! Embossingut ka ei saa teha, sest templipadi jäi maha jne, jne Tõeline karantiin, midagi ei saa teha. Nüüd ootan Poolast materjalipakki, et ühe videoõpetuse järgi albumit hakata tegema, juba on Eestisse jõudnud, aga sellise tempoga saab mul enne karantiin läbi kui asjad kätte. Vaatasin esimese osa videost läbi ja seal tehti vanandatud kaasi disterss tindiga, ega mul seda ka siin ei ole ja ma ei usu, et ka materjali hulgas on!

Selle kaardi juurde siis... Lemoncraftil on ikka imeilusad paberid, seda ma ei väsi kordamast. Järjekordne iludus jõudis kohale ja ma teadsin kohe, mida ma sellest paberist teha tahan. Lilled tegin seekord ise foamiranist. Toonisin neid ennem pastellkriitidega. Väga huvitav tulemus sai. Kasutasin ka väljalõikeid ja pitsi. Paber ise andis suuna kätte, kuidas kompositsiooni luua. Minu nägemuse järgi pidi see just selline olema. Rohkem kaarte ei jõudnudki vaheajal teha, sest siis algas remont ja minu korteri ühe toa ja koridori laed on nüüd uued, oi kui õnnelik ma olen!

Aga uue arvuti üle ma nii õnnelik ei ole, siin toimetada on päris keeruline. Kuidagi sain ma mõned pildid pilvest kätte, sest vana arvuti läks loomulikult koos sisuga teise ilma. Moodsal ajal saab mõned asjad "õhust" kätte, aga ma ju ei oska kõike. Ja see ära pööranud blogger ajab mind hulluks! Pildistasin oma uue kummuti peal, siis kui see veel kokkupanemata oli ja vist ka aknalaua peal, sest ühtegi vaba kohta ei olnud! Kummut läheb koridori vana kapi asemele.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilus kaart! Selline karge ja mõnusate toonidega, isetehtud lilled ka väga kenad.
Meil hakkab ka maja remont valmis saama suures osas, aga korteris alles see kõik ees. Isegi ei mõtle enne kevadet selle peale. Kaarditegemise asjad tuleb vist küll juba välja otsida, nii tahaks midagi uut teha.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Saaksingi vist midagi teha, aga no ei saa ette võetud. Mõne kalendri või jõuluehte võiks nikerdada. Aeg läheb nii kohutavalt aeglaselt.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.