Kaunid mälestused

 Valmis sai üks scrapbook jamixed media stiilis album. Mulle meeldivad sellised erinevate sisulehtede kujundusega vanandatud ja kulutatud albumid väga. Värvigamma on siin küll täiesti mitte minulik, aga just sellepärast ma ka selle albumi ette võtsingi, et läbi teha kogu vanandamise protsess algusest lõpuni. Kogu komplek on mul tellitud  sellelt lehelt. Saan siin näidata ka lühikokkuvõtet sellest albumi videost, mis youtubi´is on avaldatud. Kasutasin materjale, mis saadeti mulle posti teel ja lisaks sain ka ligipääsu kogu videoõpetusele. Muidugi oli see kõik juba eelmise aasta sees, aga siis tuli igasuguseid takistusi ja mitteviitsimisi ette, nii et umbes nädal tagasi sai mul kõik enam-vähem valmis. Distress tint on nii otsas, et ei saa enam lehti kulutada, kasutasin juba musta ja lisasin pruuni ning siis mul oli veel sellist kuldse läikega pruuni Premium Pigment Ink Pad-i, neid värve komplektis ei olnud. Oli küll must akrüülvärv hammasrataste värvimiseks ja kuldne vaha detailide ja äärte tuunimiseks. Samuti väljalõigete lehed, kaane kattepaberiks eraldi üks suur leht, kartong ja sisulehed, nöör ja pael albumi kokku sidumiseks ning albumi nurgad. Sain kaks komplekti Craft O´Clock Faded Memories mixed media pabereid, mis ka kõik ära kulusid, detaile jäi muidugi üle. Sellline omaette ja omal ajal nokitsemine sobib mulle. Kõige rohkem võttis aega sisulehtede vanutamine ja detailide väljalõikamine. Seadsin siis nädalavahetusel endale eesmärgiks üks või kaks lehekülge ära teha, nii see tasapisi edenes. Päris nii teha ei saa, et endal mitte midagi ei ole, kõiki asju ikkagi ei saadeta. Templi valisin ma enda olemasolevate hulgast ja distress värvi ka, mõlemaid väike valik. Lootsin algul, et ka need saan, aga nii see ei olnud. Sain hakkama ja nüüd ma tahan juba järgmist komplekti ühe teise tegija käest tellida, mis peaks tulema sõbrapäevaks. Võib tellida ka ainult video, kui endal on piisavalt materjali. Tegemise käigus ma midagi ei muutnud, tegin video järgi, küll ei saanud mul lehed nii tugevalt karestatud ja igale leheküljele püüdsin lisada ka ühe liblika, sellepärast saigi kaanele üks vähem, sest mul ei olnud sobivat!

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Vau! Nii suur töö ära tehtud ja niiiii äge! Mulle väga meeldib selline stiil. Sa oled ka leidnud selliseid lehekülgi, kust neid tellida saab.

Ma ise olen täielikul pausil praegu paberitöödega...

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Kui mõnus on nokitseda, siis ei pane töö suurust tähelegi. Kindlasti jääb see mulle, ära ei müü.
Sul on palju muud põnevat käsitööd hoopiski!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.