Kokkuvõte

Aastavahetusel ikka tehakse kokkuvõtteid, vaadatakse ette ja taha ning antakse lubadusi. Ma ei luba midagi, aga kuna ma eelmisel aastal tegin tõesti väga vähe paberitööd, siis sellest koondpildi loomine ei olegi väga raske. Valisin ka oma üheksa tööd välja ja siis leidsin, et ei ole väga stiilipuhtad tööd. Kõik oleks võinud olla ühes värvigammas, aga mul tuleb ikka sigri-migri. Valisin erinevaid töid, mida tegin võibolla esimest korda, mis olid põnevamad teha ja enda jaoks uudsemad.

Kõige põnevam väljakutse oli enda jaoks rahvuslikus stiilis komplekt karbist ja albumist, sellega osalesin ka Vana-Võromaa käsitüü uute toodete konkursil. Nüüdsest olen Uma puut seltskonnas. Eks ma mõtlesin eelmise aasta algul rohkem ka sellele, et käsitööga leiba teenima hakata ning seda parem, mida rohkem on erinevaid väljundeid. Õnneks ma siiski seda tegema ei pidanud, sest sain päristööle, kus on tagatud pidev sissetulek ja kindlustunne homse päeva suhtes.

Scrapbookalbumeid tegin ka mitu tükki. Nendest kaks beebialbumit ja ühe kassisõbrale. Lisaks ühe videoõpetuse järgi uue ja suure albumi, mille kohta sai tehtud isegi video. No väga põnev oli ja mulle meeldis seda kokku panna. Mariuzse videoõpetuse järgi ka üks väike ja lihtne album.

Ilusaid pulmaalbumi ja kaardi komplekte sai ka tehtud. Mulle need temaatilised tööd ka meeldivad, kus saab lasta oma fantaasial rännata ja midagi uut katsetada. Üks neist mereteemaline ja teine romantiline.

Ühe suure šokolaaditasku 300grammisele šokolaadile uue kujundusega tegin ja teise sügiseses värvigammas. See oli esimene töö mu uues töökohas Otepääl. Eks ma neid taskuid tegin rohkemgi, aga unustasin pildistada ja nii nad läksidki minu juurest ilma jäädvustamata ära. Ühest peaks küll pilte olema, ehk kunagi teen postituse ka. 

Oma kõige lemmikumaid kaarte tegin vist tõesti vähe. Näitan ainult ühte, mis mulle endale kõige rohkem meeldib. Üks kihiline kaart hallikas-roosakates toonides, mis on minu eelmise aasta vaieldamatu lemmik. Tegin selle niisama valmis ja alles siis leidis ta ühe juubilarist omaniku.

Selline sai mu aasta tööde kokkuvõte, tegin seda, mis meeldis ja tundub, et sel aastal teen veel vähem. Loobun täielikult igasugustest tellimustöödest, teen vahepeal enda nö vormis hoidmiseks ja kui leian tõesti, et see mind kõnetab.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Ilus kokkuvõte! Sinu tööd on kõik ilusad, omanäolised ja loodan ikka aeg-ajalt siit midagi uut leida! Loomerõõmu ja edu uueks aastaks!

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Loodan midagi ikka teha ka edaspidi, aga kui tihti seda ette tuleb, ei kujuta ette!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.