Kalendermärkmik

 Ma olen õppinud elus kaks olulist asja. Esimene ei tule meelde, aga teine on see, et kõik peab üles kirjutama enne, kui meelest ära läheb. (Tegram Disain)

Ja kolmandaks tuleb meelde jätta see koht, kuhu sa selle tähtsa asja üles tähendasid. Kuna ma olen nüüd jälle koolis tagasi, siis igasugust meelespidamist ja meeldejätmist on tunduvalt rohkem kui eelnevalt. Ma tahtsin need read ka juba fb postitusele lisada, aga läks meelest ära!

Aasta alguses ostsin endale uue päevaraamatu, sest septembrist algavat märkmikku mul ei olnud. Ostsingi ainult sisu, sest tahtsin kaaned ise teha. Tegin klapiga ja magnetkinnitusega kaaned. Kaetud on tapeediga ja selg nahaga. Kui ma viimast remonti tegin, siis leidsin koridori kapist kilekotiga nahatükke, mis pärinevad veel minu isalt. Ma mäletan, et nahaga paigati saapad, kas millekski muuks ka nahka kasutati, seda ma ei tea. Isa oleks saanud sel aastal ja saab ka seal taevastel radadel saja-aastaseks ja ma nägin teda täna öösel unes. 

Kaante sisekülgedele sai ikka liblikatega disainpaber vahelduvalt klassikalise mustriga paberiga. Kaane kaunistuspaberil on ka loomulikult liblikad, paberiks vist riisipaber, mille töötlesin mediumiga üle. Kõik ääred tupsutasin valge gessoga üle. Sisse sai tasku kalendri jaoks, nii et sisu saab uue panna, kui kaaned vastu peavad. Kaanele kaunistusi ja liblikaga chipboard. Natuke sai ka rippuvaid kaunistusi seljale - pits, siis süda, võti, üks tutike. Päeviku esilehe tembeldasin ka endale meeldivate templitega.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga armas, et tükike isa mälestust ka sinuga nüüd kaasas. Väga ilus ja ka vajalik asi. Mõtlesin ka kunagi ise kaaned teha, kui kasutasin selliseid kalender-märkmikke, aga nüüd viimastel aastatel olen üle läinud paksemate variantide peale, kus juba nahast kaaned olemas. Mul nimelt ei mahtunud sellesse väiksesse enam tekst ära ja saangi aru, et need kalendrid on mõeldud tööinimestele, mul oleks vaja vastupidi - et laupäeval ja pühapäeval oleks rohkem ruumi kirjutamiseks! ;)

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Mul on just sellist formaati vaja, et tunniplaan ees oleks ja saaks juurde märkmeid teha. Sisu võib isegi natuke paksem olla, mahub vahele ära küll.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.