Temaatiline juubelikaart

 Eks need keerulised tellimused ikka satuvad vahetevahel mulle ja siis on peamurdmist tükk aega. Kui teema teada saad, siis tundub, et sellest küll midagi välja ei tule või et ma ei oska ja mul ei ole midagi. Natuke süvenemist, otsimist ja samas, see esimene välgatus, mis peast läbi käib, ongi see õige. See äratundmine peab tulema kohe alguses, kui teema välja käiakse ja siis hiljem tulevad sealt igasugused laiendused ja uued ideed juurde. Seekord sooviti kaarti viiekümnendaks juubeliks naisterahvale, kes on eestlane ja elab Norras, aga oma juubelit tuleb pidama Eestisse. Hobideks on suusatamine ja kudumine ning lemmikvärvideks oranž, roheline, sinine, aga meeldivad ka teised toonid. Ametinime sain ka teada, aga selle jätsin kohe välja. Meelde tuli, et mul on kudumismustriga paberit. Seda otsides leidsin, et on ka raamid kudumiga, kuhu ma saan oma akna sisse panna. Siis ma nägin üht kaarti, kus oli akna alla tehtud kas lillekast või selline piire. Mul päris sellist lõiketera ei ole, aga sain kombineerida kahest kokku. Kõige keerulisem lugu oli suusatamisega. Kuidas suvisele kaardile teha talve? Mõtlesin šablooniga lume tegemise peale, aga sellest jääks väheks ja võibolla pole ka arusaadav. Siis tuli mõte suusad ja mäed, otsisin pinterestist sobivat pilti ja leidsingi onni ja suusad, mis veel pealegi oranžid ka. Kui ma algul mõtlesin, et panengi oranžid lilled, siis nüüd tundusid need justkui mitte sobivat, sest taustapaberit ju veel polnud. Võtsin esimese paki kätte ja juhuslikult jäi silma suitsupääsukesega paber- ideaalne! Mis võiks veel paremini sobida oma kodumaa meenutuseks ja selline oranžikas lõuaalune ka. Asjad hakkasid vaikselt paika loksuma. Aknaraamid ja aknalaua tegin embossinguga üle, et oleks nii tugevam kui ka ilusam. Lillede paigutamine ja sättimine oli üpris keerukas, aga sain kinnitatud. Õrnad valged maasikalehed loovad meeleolu, kuldseid lehekesi ka ja kunstlillelehed, ma ei teagi, mis nad on, aga sobisid. Suure oranži õie sain kunagi Maria käest, vist Freetany Flowers. Teisi sobivaid sättisin juurde. Kuldseks taustaks metallikläikega paber, pääsukesega disainpaber on Cia Bella firma oma, kudupaber on Mintay Dreamer.

Tahtsin siia lisada ka luuletuse, mis sisse sai, aga kuna reavahed tolli laiused ja muuta ei lase, siis loobun. Isu võtab ära siin toimetamine, pilte laen ka juba pool tundi ja ikka ei midagi... Lähme siis uuele katsele!


3 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga äge kaart, oled oskuslikult kõik vajaliku õigesse kohta sättinud. Meeldib, et kaardil on lilled ja suvi, aga akna taga on talv!

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Ja, nii ta sai küll ja teatud olukordades võib seda ka reaalses elus näha!

Hanna ütles ...

aitäh dr Ellen mulle tehtud teene eest. Olen nii põnevil, sest mu üürnik on lõpuks minu kaheaastase üürilepingu ära tasunud. ta maksis raha ja nüüd pole teda minu majas. Ilma sinuta poleks ma temalt raha saanud. Andsin ta kohtusse, kuid talle anti võla tasumiseks kaua aega, kuid tänan teid, et panite ta selle lühikese ajaga ära tasuma. Luban, et jätkan Internetis ja kõikjal tunnistamist teie võimsa töö kohta. Kui teil on mõni järgmistest probleemidest, võtke ühendust dr Elleniga WhatsAppi kaudu: +1(815)564-3618
E-post: ellenspellcaster@gmail.com
1) lõpetage truudusetus
2) pidevad võlgnikud
3) armastusloits
4) laenu ennetähtaegne tagastamine
5) lõpetada narkomaania
6) lahendus halva seksuaalse soorituse korral
7) lõpetada korduv abort
8) viljatuse lahendus
9) Edutamine töökohal
10) võimas võlusõrmus
11) Lõpetage lahutus
12) Too oma endine tagasi
13) Murdke kinnisidee
14) Naaske saatja maagia juurde
15) Kaitseloitsud
16) pereõnne loitsud
17) Loitsud loteriivõidu saamiseks
18) armastusloitsud geidele
19) Lesbi armastusloitsud Olenemata teie probleemidest, dr Ellen aitab teid.
WhatsApp: +1(815)564-3618
E-post: ellenspellcaster@gmail.com

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.