Väikesed fotokarbid

 Vaatasin täna järgi, et kolm kuud pole ühtegi blogipostitust teinud ja sel aastal ainult kolmteist korda olengi postitanud. Ega enam päästa ei saa midagi, sel aastal pole enam nii palju päevigi, et märkimisväärselt midagi muuta saaks. Ei jõua kõiki valmis töidki esitleda, rääkimata poolikutest, mis veel oleks vaja lõpetada. Aga no millestki tuleks enne lõppu alustada ka. Etteruttavalt olgu öeldud, et sel aastal saab üheksa parema töö valimine suht lihtne olema, õieti polegi ju rohkem teisi!

Need väikesed fotkarbid läksid jõulukingitusteks minu headele kolleegidele ja sõpradele. Karbid oli esimene mõte ja olemasolevad toorikud olid just fotokarpide omad. Tükk aega ootasid sobivat hetke, et karbiks saada. Need on lahtikäiva kaanega ja sees paelaga, millega saab pildid üles tõsta. Kõigil kõlgedel on filigree kaunistused ja kaane peal keskel sangake, millest saab kaant tõsta. Roosades toonides karbile lisasin kaanele ka natuke lilli. Hallikama tooniga ja imelise mustriga karbile ei lisanud midagi, ilus juba niigi.                                                                                                                                                                  




Ma juba tükk aega sätin pilte ritta, aga google paneb omamoodi ja las nad siis olla, ma ei saa temaga vaielda, mõttetu!

                
  



4 kommentaari:

Malle ütles ...

Tead, ma käin ikka vähemalt paar korda nädalas vaatamas, ega su blogisse pole midagi ilmunud... FB-s ja Instagramis ikka näen ilusaid asju, siis tulen kohe siia vaatama ka.
Ise ma olen põikpäine (jäär) ja postitan alati esimesena blogisse! :)
Nüüd siis jõudsin sinu postituse ka ära oodata! Kenad karbid! Seekord meeldib just see hallikas ilusa mustriga lihtne karp. Piltidega on mul ka tegemist, vahel lähevad vastupidises järjekorras üles ja siis on tükk tegemist, et neid omale kohale meelitada.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Nüüd vist tuleks iga päev üks postitus teha, et kõik jäädvustatud saaks. Fotosid olen kogunud, aga kaks suuremat satsi läksid ilma pildistamata. Ma ei tea, kust mul see jõud on tulnud, et kahel rindel topelt rabada, aga nüüd on lõpp, vähemalt järgmiste jõuludeni.

Inga Kotkamäe ütles ...

Väga kenad, nii nagu kõik Sinu poolt meisterdatud kaardid, kaunistused jne. Kõik karbid on siin kenad, aga kõige rohkem meeldib roosa lilledega. Super ilus. Sul on seda ilumeelt ja loomingulist lähenemist. Ma hästi ei usu, et järgmiste jõuludeni väikse pausi teed, kindlasti on juba uued mõtted, mis tahavad teostamist. Edu ja loomingulist lendu.

evegr ütles ...

Aitäh, Inga! Miks mitte, väike paus... Ma juba vaatan ringi, mida võiks teha, aga täna enam hästi ei jõua...

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.