Lavendlikarva juubelikaardid

Nauding oli neid kaarte teha, mulle meeldis väga. Eilne õhtupoolik oli väga energiat andev, sest meil toimus käsitööseltsi avaõhtu. Plaane ja lootusi on tulevikuks palju, vaatame ja teeme. Minul on ka plaanis natuke teistmoodi käsitööd teha, kui välja tuleb, siis näitan siin ka. Kohe oktoobris tahame aga Räpina Loomemajja minna, ma polegi seal varem käinud, nii et lootused ja ootused on kõrged.
Kaardid on sarnased, kolmepoolsed ja rahataskuga. Ühele lisasin juubeliaasta ja sildi Südamlikud õnnesoovid, teisele sai ka tellijapoolne salm sisse. Mõlemal kaardil teksti kaitseks kalkaleht. Omatehtud lilli sai ka südamest lisatud, natuke pitsi, mõni leheke ja pärlitilgake.

Et rõõm Su kodutares iialgi ei tuhmuks
ja naer Su silmadesse alatiseks jääks
ning kaunid sõnad huulilt kunagi ei kustuks
ja terveks, töökaks jääksid ikka Sinu abistavad käed.

Soovime Su soojale südamele tugevaid tukseid,
Su töödele edu ja silmisse sära,
Su aastatele pikkust ja päikesepaistet.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga-väga ilusad kaardid! Nagu ma juba eelmist postitust lugedes aimasin, ongi sul sama roosiline paber nagu minu kaardilgi! :) Varsti näed! Meil on ka klubi kokkusaamine kolmapäeval.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Minu paber pärineb Võru Knopka poest. Esimene kord jäi ostmata ja siis läksin hiljem järele, super lahe toon!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.