Lahtise kaanega karp

Jällegi uus kogemus. Sellist karpi polnud ma varem teinud ja koolitus oli ka teistsugune, sest õpetasid Viki ja Ameli koos. Kleepimise poole õpetas Virgilia ja kaunistamist õpetas Kertu. See karp on kõigist tehtavatest karpidest kõige tugevam. Eks omajagu vaeva ja harjumist on sellega ka. Oma vead nägin ka ära ja tean, kuidas teinekord paremini teha, sest saime kaasa teise komplekti karbi toorikuid ja kaunistuspabereid. Mul on küll veel tegemata, aga näpud sügelevad! Mulle meeldis see koolitus väga, nii tore midagi uut teha ja selliste õpetajatega! Kertu on superlahe ja Viki samuti. Ma polnudki varem Viki koolitusel käinud, kuigi ta on nii kaua juba paberimaailmas olnud ja kaks raamatutki välja andnud. Tundsin aukartust sellise spetsialisti ees! Kertu oma noorusliku entusiasmiga nakatab kõiki, poole kõrvaga kuulsin, et ta jõudis oma väikese poja kõrvalt töölegi minna. Super!
Valisin oma karbile skandinaavia stiilis kaunistuspaberid ja põhjaks halli nepaali. Sellist kooslust ma ise varem kasutanud pole. Kaunistamisega läks ikka nagu alati, kuigi ma püüdsin enda meelest minimalistlikku joont jälgida. Kertu arvas, et  tulin oma mugavustsoonist välja ja nii roosat ma tavaliselt ei tee. Viki ütles vau!, kui pildistama hakkas. Ma võin ka nüüd pärast enda pildistamist vau! öelda, sest karp on tegelikkuses hoopis teist tooni. Täna on nii hämar, et pildista olemasoleva valguse, siseruumi või automaatrežiimiga, ikka on ühesugune hall.


6 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Aga ongi ju VAU!!! Paberiga tegelejatel on mingi eriline anne. Mitte kõik ei suuda ( ma ei oskagi öelda ) puhast tööd teha? Puhta all mõtlen ilma igast praost väljavoolava liimita, ilma sõrmejälgedeta, kortsuvaba jne, jne. VAU!

evegr ütles ...

Aitäh mee moka peale määrimisest! Nagu ma eespool ütlesin, siis ma omi vigu tean ja pildistamisega saab teinekord mõne nurga alt mõne vea ära varjata!

OSSU ütles ...

Küll on ilus karp.

evegr ütles ...

Aitäh, Eha!

Malle ütles ...

Väga ilus ja elegantne karp! Kui nüüd vaatama hakata, siis on nagu sinu stiil küll, aga samas selle suure lille pärast kaanel ma vist poleks seda sinu karbiks pakkunud - see on midagi uut! :)

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Suutsin oma mugavustsoonist välja tulla!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.