Sügisele vastu

Sel aastal saan sügist oma kodus vastu võtta. Eelmisel aastal olin juba Saksamaal. Eile õhtul selle kaardi kõrvale panin ka küünla põlema, et meeleolu luua. Enne muidugi tegin laua paberihunnikutest tühjaks! Mõtetes mõlgub sügiseteema juba tükk aega, sest kui sügis tuleb viisakalt õigel ajal, ei kiirusta suve sisse, siis ma lepin sellega. Septembri alguse soojus veel meeles ja homsest saab toasooja ka, no olgu siis.
Selle kaardi tegemiseks sai palju lehtede lõiketeri kasutatud - vaher, kask ja tamm. Mul oli ka üks punt kunstlehti ja marju, tahtsin neid pärjaks kasutada, aga katsetasin kaardile. Masin lõikas seda materjali ka, sain ilusaid sügisesi värvitoone. Väljalõigetest kasutasin vastavaid sügisõhtutele omaseid nagu latern, raamatud ja kohvi-või teetass, kuidas kellelegi. Kaart on rahataskuga ja läheb homsele sünnipäevalapsele.
Mul on aeg minna!
Ära kurvasta liiga palju.
Ma tulen
järgmine aasta tagasi.
Kindlasti tulen.
Sinu Suvi!

6 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Imelised sügisvärvid ja väga kena teostus. Ei tea,kas hakkan vanaks jääma, kuid sügis meeldib mulle üha enam, just tema tujukuse tõttu. Kord päike ja värvide pillerkaar, kord hall ja tuhm. Nii nagu elugi, eks :) :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Ma mõtlen isegi, et sel aastal ma ootan seda värvilist sügist, kui saab lehtedes sahistada. Tahaks seda ilusamat poolt, eks elu näitab oma tujukust niigi!

Malle ütles ...

Nii "elav" kaart, mõnus sügisene meeleolu! Oli aeg, kus ma väitsin, et mulle meeldib kevad. Ja loomulikult jääb kevad ka edaspidi mu lemmikaastaajaks (ikkagi sündimise aeg), aga olen aja jooksul õppinud armastama kõiki aastaaegu ja igasugust ilma. Ma ei tea, miks, aga mul on alati selline õnnis tunne, kui vihma sajab. Selline mõnus suvine või ka seenevihm. Kõle tuuline ilm seevastu kõlbab vaid aknast vaadata! :)

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Pikapeale tuleb leppida kõigega, mis me ümber on. Elame sellises okohas, kus aastaajad vahelduvad, aga kuhugi mujale ka jäädavalt minna ei taha. Oma südames me ju armastame nii külma kui sooja. Mina olen ju ka kevade laps ja kevad mu lemmikaastaaeg, aga jõulukaarte hakkan varsti tegema. Enne muidugi lõpetan oma sügise seeria.

Maria Lillepruun ütles ...

Väga meeleolukas! Sügisene dünaamika kaardil, lendlevad lehed, kõik on väga harmooniline :) Ma ikka tehniliest vaatenurgast kohe räägin, väga hea töö! :))

evegr ütles ...

Suur, suur tänu Maria! Laupäeval kohtume!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.