Kuldses eas juubilarile

80 peaks kuldne küllalt olema. Oma armsale vanaemale tellis lapselaps juubelikaardi. Tegelikult on see vanaema juba vanavanaema, eluaeg elanud maal ja pidanud talu. Proovisin seda mahedates toonides kaardil edasi anda. Viimasel ajal võluvad mind aknad, uued võimalused, sisenemised või just aknalt tagasivaade tehtule ja elatud elule. Sellised mõtted kaardi tegemise juures, et saaks isikupärane ja ainulaadne nii tellijale kui ka kaardi saajale. Kaardi tellija on üks minu vähestest meessoost klientidest, kes tellis oma esimese kaardi minult viis aastat tagasi ka just vanaema juubeliks ja kontaktid on säilinud tänaseni.
Kaart on valminud Fabrika Decoru disainpaberite sarjast Sentimental story, samast ka väljalõiked. Kasutatud on ka kuldset metallikläikega paberit. Lilled on erinevatelt tootjatelt.

7 kommentaari:

Malle ütles ...

Ahhetamapanevalt kaunis kaart! Nii "päris" aken!

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Kihilisus loob 3D efekti küll ja mulle endale meeldib kuldne vaheraam ka.

MO isetegemised ütles ...

Ma jumaldan selliseid aknaid!!! Niiii romantiline ja ilus. Kuida raami kudseks said, kas embossing?

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Mul on akna lõiketera ja kuldne paber, sai välja lõigatud ja kahe aknaraami vahele pandud. Ise ka ei uskunud, et tulemus nii hea tuleb!

evegr ütles ...

... ja aitäh, et tagasi oled!

Mirko Janus ütles ...

Super teostus!

evegr ütles ...

Aitäh, Mirko! Vahel mõni asi kohe õnnestub eriti hästi, vist oli hea tähtedeseis või kuuseis?

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.