Suveilu

Ma olen blogis nii vähe aiapostitusi teinud. Pilte on palju, lihtsalt meeldibki pildistada ja pildid jäävad arvutisse kuni järgmise arvuti puhastuseni.
Liiliad õitsevad, mõned on juba ära õitsenud. Sel aastal plaanin suuremat ümberistutamist, sest haigused kimbutavad ja taimed on kehvad. Mõned liiliad paljunevad kiiresti ja on suured puhmad kasvatanud, teised jällegi on aeglasema kasvuga.
Roosid õitsevad, Mõrsjaroos ja Hansaland on kõvasti suuremad, Pink Groothendorst näeb ka parem välja kui eelmisel aastal. Huvitav lihtõieline on Pretty Sunrise.
1.augustil jätkan oma pooleliolevat postitust. Ootasin veel uusi liiliaid juurde. Kõige kõrgem, see minu pikkune avab järjest oma õisi, kokku on tal üksteist kellukest. Üks huvitav uus kollane liilia näitas täna ka juba natuke värvi ja päevaliiliad alustavad. Igal hetkel on aias midagi põnevat ja õnneks õisi veel jagub. Ometi nägin aias liblikat ja sain teda pildistada ka. Imekaunis admiral.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Nii palju lilli! Mulle meeldivad eriti roosad liiliad, 4. pildil ja lõpupoole veel tumeroosad liiliad. Liblikas on ilus ja nad armastavad just päevakübarate peal olla, vahel kohe kümneid korraga.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Roosad on väga hea kasvuga ja tolmukateta, pooltäidisõielised. Viimastel piltidel olev liilia on natuke minust pikem sel aastal, panin täna fb-sse ka. Ja oleks see liblikas siis minu aia siilikübaral istuks, ei naabrinaise omal ja känd veel järgmisel aiamaal!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.