Veel kaarte


Eile küsis üks mu kolleeg, et kas mul on kaarti juubeliks ja meesterahvale. Mul küll täpselt sellist ei olnud nagu ma ise mõtlsin, võtsin täna mõned valmis kaardid näidisteks kaasa ja toorikud ka, et nendest saaksin siis uue kaardi teha, aga talle meeldis lillades toonides kaart väga ja see sobiski. Teine läks ka sünnipäevaks.
Lillat kaarti tahtsin ligidalt ka näidata, aga siis avastasin, et liiminiidid olid peale jäänud. Lilled liimisin liimipüstoliga, aga kuna ma prille ninale ei pannud, siis liiminiite ma  ei näinud enne kui arvuti suurendusega! Siit õpetussõnad iseendale- tuleb olla tähelepanelikum ja korrektsem! No ja olgu siis endale meeldetuletuseks need liiminiidid ka näha!

4 kommentaari:

Malle ütles ...

Hmm! Kirjutasin pika kommentaari, aga kadus kusagile...

Pildistamine on nagu TKO - toob kõik väiksed vead välja. Mul juhtub seda üsna tihti, et alles arvutis avastad mõne veakese. Hea on, kui kaart veel üle andmata! :)

Liimipüstolit ma ei kasuta üldse, no kuidagi ei meeldi.

Aga su kaardid on järjekordselt kenad! Esimene meeldib eriti!

evegr ütles ...

Aitäh kommentaari eest! Püüan ise ka liimipüstolit vältida, aga vahel tundub, et need lillekesed ei jää padja peal pidama!

Malle ütles ...

Ma liimin lilli tavaliselt Moment Kristalliga.

Ilme Aim ütles ...

Sa oled ikka nii ilusad kaardid teinud ! Tänan ka õpetuse eest ! Ilme

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.