Suvelõpu pulmakaardid

Juhtus nii, et ühte pulma tuli teha kaks kaarti. Pulma värvid olid kollane, mida mina mõtestasin lahti õrna kuldsena ja roosa. Roosa puhul osutus valik lihtsamaks, sest sobis hiljutine roosades toonides juubelikaart. Kuldse puhul leidsime kujunduse hoopis ühe lilla kaardi põhjal. Peale sai metallist lill ja sinna peale omakorda paberist lill ning ümber poolpärlid, mis ei olnud iseliimuvad, vaid tuli ise liimida, võta või luup appi! Taustaks roosiline paber. Karbi tegin ka, kinnisidee oli kaks väikest südant peale saada. Komplekt sai ilus, aga üles pildistada keeruline, sest see on nii heledates toonides, mitte valge, aga õrn kreemikas kuldse läikega, vist mõtlesin uue värvitooni välja, aga teisiti ei oska kirjeldada. Kaardid said siis sellised.




Panen siia kirja ka roosa kaardi sisse kirjutatud luuletuse. Allikaks internet, aga luuletuse all nime polnud, nii et anonüümne luule.


Suutke ise vahet teha ilusal ja inetul.
Oma tähendus ka leida,
endi jaoks veel nimetul.
Ise mõistatada lahti varjud valgusest.
Minna mööda oma rada päris algusest.

 Soovime, et see tuli, mis süüdatud
ajast kindlust saaks,
et täna tõotatud armastus
elu lõpuni kestma jääks!

1 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilusad! Esimene kaart koos karbiga on eriti kena!
Minule iseliimuvad pärlid ei meeldigi, sest neil pole alati kõige tugevam liim. Mina liimin kõik ise ja pärlipliiatsiga on seda hea teha!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.