Räpina Loomemajas

Täna sai teoks meie käsitööseltsi  kauaoodatud väljasõit  Räpinasse. Ma polnud loomemajas varem käinudki, nii et ootused olid kõrged ja pettuma ei pidanud. Kuna me väga vara ka teele ei asunud, siis esmalt toimusid meile töötoad. Valida oli kas decoupage või savi, mina valisin salvrätitehnika, sest kunagi ma proovisin seda ise omal algatusel teha, aga kuidagi ei saanud paberi kihte lahti ja teiseks läks paber alusel katki ka. Nüüd proovisin uuesti, meile olid juba valmis pandud eelnevalt valgeks võõbatud potid ja me ise pidime endale sobivad motiivid välja lõikama ja siis poti peale liimima. Aega oli ainult üks tund, saime algtõed teada, aga mõnus oli. Edasi tutvusime majaga, käisime ka Mailise käsitöökambris. Sealt ei tahtnud keegi lahkuda, vapustavalt ilusad tööd oma omanikke ootamas. Hiljem jalutasin mina pargis, mõned käisid ka kangapoes ja lõpetuseks ühine lõunasöök Puuriida Pubis. Ma polnud tänaseni õieti sügist tähelegi pannud, ümberringi langevad lehed ja taamal värvilised vaated, võrratu päev oli!

3 kommentaari:

Põlva Käsitööklubi ütles ...

Väga kaunid vaated! Ma olen mitu korda mõelnud, et võiks Räpinas pikemalt ringi jalutada kunagi. Sõidan sealt ju igal hommikul ja õhtul läbi tööl käies. Veel septembri lõpus nägime Räpina lähistel põldudel lugematul hulgal sookurgi. Oi, kuidas oleks tahtnud neid ka pikemalt vaadata ja pildistada.
Loomemajas olen korra käinud, Mailise juures ehtekarbi koolitusel.
Lillepott on kena!

Malle ütles ...

Eelmine kommentaar oli minu oma, unustasin kontot vahetada, kuna kirjutasin just klubi tegemistest meie blogisse! :)

evegr ütles ...

Aitäh,Malle! Piilun siis teie blogisse ka!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.