Raamatkaart

Valmis sai selle aasta esimene kaart. Selleks sai raamatukujuline kaart, mis valmis selle õpetuse järgi. Kaardiga osalen ka Stempeleinmaleins  lumises väljakutses "Schnee". Inspiratsiooni sain just meie aasta alguse käredast pakasest. Kaardi juures kasutasin omi uusi vahendeid. Sai ostetud embossing föön ja mõned lumehelbed on just embossing tehnikas tehtud, ka väljalõikeid tegin üle selles tehnikas. Kaardi ääred on karvastatud, siis valge akrüülvärviga üle käidud ning lõpuks liivapaberiga karestatud. Tänavavalgusti on ka akrüülvärviga värvitud. Kaardile on sädelust lisatud hõbedase spray´ga, mis väga hästi küll välja ei paista ja lisasin talvist hõngu ka õhukese võrgu näol. Lisasin teksti Ly digitemplite kollektsioonist, mis nii hästi sobib uue aasta sooviks.
Mit dieser Karte möchte ich an der SEME Challenge 71 teilnehmen. Meine Karte habe ich nach dieser Anleitung gemacht. Ich wünsche allen Lesern meines Blogs viel Erfolg im Neuen Jahr.

4 kommentaari:

Malle ütles ...

Super! See raamatkaart on lihtsalt imeline! Talve võlumaa...

evegr ütles ...

Tänan, Malle!

Bianca ütles ...

WOW! What a winter dream! You have made such a wonderfull creation! Thank you for joining us at Stempeleinmaleins Challenge. Today a new challenge will start. We all would be happy if you want to join in this again. xx Bianca

evegr ütles ...

Thank you, Bianca!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.