Sõbrale

Täna tegime käsitööseltsis ilusaid romantilisi kaarte mõeldes oma sõbrale. Teemaks oli erikujulised kaardid. Minu näidiseks oli üks kalenderkaart juba ammusest ajast, mil kaarditegemisega alustasin. Kes tegi oma lapsele või hoopiski sõbrannale sünnipäevaks, kindlasti oli kõigil meeltes oma hea sõber. Kasutasime erinevaid lõikureid, eriti popiks osutus liblikatega äärelõikur. Veel proovisime kuuma embossingut ja distresstinte, kaardile sai ka erinevaid kaunistuselemente ja lilli. Väga kaunid kaardid valmisid kõigil. Oli ülitore päev meie väikeses seltskonnas. Siin meie kaunid kaardid, minu näidis ka. Kaasa sai igaüks veel õpetuse teiste erikujuliste kaartide valmistamiseks. Digitempel Ly blogist, teised luuletused internetiavarustest. Üks kaart on veel puudu, suure kiiruga ei pannud algul tähelegi, et üks jäi eraldi pildistamata, aga loodan selle puuduva ka lähiajal lisada. Täna saigi juurde lisatud.

5 kommentaari:

Ilme Aim ütles ...

Väga hea õpetaja olid! Sain isegi päris ilusa kaardi valmis!Ja kõikidel olid õrnad -õhulised sõbrapäevaks sobivad kaardid

Malle ütles ...

Väga tublid naised teil, muidugi eesotsas tubli õpetajaga! Kaardid on väga-väga ilusad kõik!

evegr ütles ...

Aitäh, Ilme ja Malle! Aga minul olid ka väga tublid õpilased!

Terje ütles ...

Aitäh, Eve!!! Oli suurepärane laupäev mõnusas seltskonnas! Tulemus on ikka õpetaja nägu ja nagu piltidelt näha võib, tulemus on suurepärane!!!

evegr ütles ...

Aitäh, Terje! Su kommentaar on nii südantsoojendav!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.