Juubelikaart

Sain sellise huvitava tellimuse, kus sõbranna soovis kaarti oma sugulastele, kes tähistavad vabariigi aastapäeval koos oma juubelit. Mõlemad viiskümmend, kokku niisiis ilus number sada. Sooviks oli üks ilus juubelikaart kahele. Keeruline ülesanne, vastutus suur ja siis tunned ennast väga halvasti. Mina selliseid humoorikaid kaarte ei tee, kuigi mingi mõte käis küll algul peast läbi, sest natuke ma neid inimesi tunnen. Mõtle kui palju tahes, ikka jääd enda esimese kujutluse või mõtte juurde ja selleks pidi kindlasti kaardile mõlemaid kaasasid ühendav süda saama. Armastust sümboliseerib embossinguga tehtud "love". Kaardi toonid on sinine ja roosa, niiet sobiks mõlemale. Kõiki muid kaunistusi, pärleid ja lilli juurde, üks enda tehtud kipsist liblikas ka. Kaart on rahataskuga.
Et oleks Te silmis ikka sära
ja elu pakuks rõõmu, rahuldust,
et iga aasta oleks õnnele uus värav,
tuues kaasa väikest seiklust, rahutust,
sest igav oleks elada  kire ja leegita,
tüürida elu vaid tavade ja reeglitega,
ei elu möödu tõusu ega mõõnata,
kuid Teie laske õnneleegil lõõmata.

3 kommentaari:

Malle ütles ...

Armas südamlik kaart!

Ilme Aim ütles ...

Su kaardid on ikka väga väga ilusad-romantilised. Tule ka meile oma töid vähemalt näitama. Saaksime ahhetada ja imetleda. Meil saab nüüd ruumi olema!Ikka uusi ideid Sulle!

Ilme Aim ütles ...

Su kaardid on ikka väga väga ilusad-romantilised. Tule ka meile oma töid vähemalt näitama. Saaksime ahhetada ja imetleda. Meil saab nüüd ruumi olema!Ikka uusi ideid Sulle!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.