Teekarp lihtsa kaardiga

Kuigi inimesel on kaks juubelit - viiskümmend ja sada, siis ma arvan, et sinna vahepeale jääv 75 on samuti juubel. Eile pidasime pidu, aga tegelik sünnipäev on täna, nii et postitus saab õigel päeval tehtud. Minu jaoks natuke nostalgiahõnguline juubel, nii palju vanu mälestusi, kohtumisi, meenutusi ajast, mil asusin tööle ja kohtumine juubilariga, kel on olnud minu elus täita nii palu tähtsaid rolle, mida teame meie. Karp sai juubilari lemmiktoonides - kollane ja pruun. Juurde väga lihtne kaart, et õnnesoovid ka ikka edastatud saaks.
Tavaliselt töötlen ma pilte picmonkey programmiga, aga täna küsiti seal ka juba raha ja enam ma ei teagi, millega ma saaksin natuke pildistamise kvaliteeti parandada. Photoshop on ehk minu jaoks keeruline ja gimp ei ole ka päris see, mis mulle sobiks. Panen ikka mõned pildid siia üles, kuigi head nad ei ole.

3 kommentaari:

Malle ütles ...

No nii ilus!!! Värvid ka super!

Vaatasin sinu jutu peale ka huvi pärast Picmonkey´d, vahepeal ma kasutan seda. Mu käest küll raha veel ei küsitud. Aga muidu juba aastaid kasutan Zoner Photo Studio programmi. Mul on tasuline, aga tasuta versiooniga saab ka põhimõtteliselt kõik asjad ära teha.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Mulle endale meeldis see neerumustriga paber väga ja nüüd sain kasutada. Picmonkey laseb mul kõik muutused ära teha ja kui ma hakkan salvestama, läheb tasuliseks. Proovin seda teist programmi, mida Sa kasutad.

Malle ütles ...

https://free.zoner.com
Selle peab alla laadima.

Picmonkey ei lase jah enam salvestada.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.