Muinasjutumetsas

Nädalavahetuse veetsin Tartus uuel öko-märkmiku koolitusel, mida viis läbi Maria. Olen tema mixed-media koolitusel varem ühe korra käinud ja sellest täiesti vaimustuses. Vahel tahaks ju ka midagi teistmoodi teha, mängida erinevate pastade ja värvidega. Mind vaimustab alati salapära, ka käsitöös kui esimese korraga ei ole arusaadav, kuidas töö on tehtud. Sellist salapärast kihitamist ja miksimist saime uuel koolitusel nüüd ise tekitada ja tulemus sai super ilus. Enda töö juures olen rahul sellega, et suutsin mustale põhjale hoopiski kõige heledama rohelise võlumetsa rajada. Kaante siseküljed tegin ma  krakleemustrilised, mis on minu absoluutne lemmik. Tegime ka kolm kahepoolset sisulehte. Väga lihtne ja huvitav ilukinnitus märkmikule sai ka Maria abiga lisatud, sest lõpus tuli ikka väike väsimusenoot sisse. Samas möödusid seitse tundi mängleva kergusega, saime kõigega hakkama ja töö sai koolitusel valmis. Imetlen Mariat, kes märkas kõiki ja kõike ning kellel jagus silmi ja abikäsi kõigile. Aitäh ka teistele metshaldjatele, kellega oli tore seda retke võlumetsas ette võtta!
Rohkem pilte siin ja minu fotod oma tööst iga nurga pealt, sest see tulemus on nii suurepärane!

4 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Kirjutan kahe käega alla:) Kui teed midagi põnevat ja veel mõnusas seltkonnas siis tunnid lendavad märkamatult ja tulemustest ei maksa rääkidagi :). Kõikide tööd olid nii eriilmelised ja super ilusad :)

evegr ütles ...

Tere, Marge! Nii tore koolituselt uusi tuttavaid leida!

Malle ütles ...

Väga äge töö! Mõtlesin ka korra, et lähen sinna koolitusele, aga kuidagi ei jõudnud otsustamisega niikaugele.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Väga hea koolitus oli, nii palju uusi mõtteid sai ja tahaks neid kuidagi realiseerida ja loodusest materjali koguda, aga kogu aeg sajab vihma!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.