Mixed media märkmik alkohoolsete tintidega

Võtsin täna tükk aega hoogu, et see postitus teha, sest selline mõnus rammestus eilsest Maria koolitusest on veel kontides. Võibolla sellepärast ka, et "alkohol" uimastas natuke meeli! Oli väga tore, inspireeriv ja südant soojendav kohtumine ja uute oskuste omandamine ning vanade kinnistamine. Olen tulvil uusi emotsioone. Kui mul muidu on raskusi magama jäämisega, siis eile ei olnud mingit probleemi, kuigi pool üheksa õhtul jõin kruusi kanget kohvi ka veel. Minus oli selline rahulolu kordaläinud päevast ja oma tulemusega, et miski ei suutnud mind kõigutada.
Kohtusin juba eelmiselt koolituselt tuttava Leinakasega, kes on väga huvitav ja mitmekülgne looja. Tema töid ja tegemisi ei väsi ma imetlemast, eriti muidugi klaas ja omapärased mixed media tööd. Nüüd võin ka öelda, et saatusekaaslase tunneb juba kaugelt ära!
Mixed media on mind täielikult ära võlunud, uus projekt on juba laual pooleli ja tahaks ainult teha ja teha. Kõiki vahendeid endal ei ole ja sellepärast tulebki käia koolitustel, et luua ainukordseid teoseid. Nüüd mõtlen, milliste oma vahenditega saaks ligilähedasegi tulemuse koolitusel õpitule luua. Selle märkmiku saatus on ka juba otsustatud ja tean, mida ma sinna sisse kirjutama hakkan, aga sellest hiljem.
Rohkem pilte koolituselt SIIN

7 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Tõest oli väga lahe koolitus! Selles suures tegemise tuhinas ei jõudnudki teiste töid korralikult imetleda. Sinu oma on võrratu. Olen juba ammu tähele pannud, et sul tuleb värvide sobitamine väga hästi välja!

MO isetegemised ütles ...

Ma olin eile parajalt väsinud, kuid täna vaatasin päevavalguses ja värske pilguga oma töö üle ja mõtlesin, et tahaks veel midagi taolist teha :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Ma ootan, millal Sa oma ka üles paned. Sul jällegi täiesti teistsugune, mul sai rohkem Maria järgi.

Malle ütles ...

Juba ootasingi, millal sa oma töö üles paned. Väga ilus märkmik, ikka liblikaga, kuis siis muidu! :)

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Liblika lisasin kodus peegli raami sisse. Ma olin kindel, et teen midagi sellist, kuhu saab liblika juurde panna!

Maria Lillepruun ütles ...

Nii tore on teid kahte lugeda :)) Väga ilus märkmik tuli välja, Eve! Liblikas sobib siia hästi. Ma homme panen üles ka teiste tööd FB-sse ja saadan Teile linki. Kõik olid väga huvitavad! Eve, minu õnneloosi banneri võid juba vabalt maha kustutada oma blogist :) Aitäh osalemast, aga see sai juba ammu loositud ja eile sai ka valmis lõuend Tartus üle antud - selle võitis üks Tartu neiu. Järgmisel nädalal panen ka lõuendi pildid üles...

evegr ütles ...

Aitäh, Maria! Ma tean, et õnneloos on läbi ja nägin ka võitjat ja Sinu tehtud tööd! Oli tore kohtuda ja ootan põnevusega uusi koolitusi ning kohtumsisi!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.