Kevade ootuses

Viimane nädal veel enne kevade algust. Lumi sulab õnneks, päeval on juba plusskraade, lumikellukesed hakkavad oma ninakesi mulla seest välja pistma ja akna taga nägin leevikest. Need on esimesed märgid kevadest minu jaoks. Aastad ei ole vennad,  paar aastat tagasi lendasid liblikad sel ajal õhus, krookused õitsesid ja sooja oli ligi kakskümmend kraadi. Ostsin eile esimesed köögivilja- ja lilleseemned, kisub juba välja ja hing igatseb lilleilu. Aknalaua potindusega enam ei tegele, aga mõne seemnekese panen ikka mulda.
Kevade  kollane  tuleb ka kaartidele. Esimesel kaardil on hästi palju kihte, taust ja lilled brushodega ja Altenew templitega. Tuli selline kirju ja värvirõõmus nagu kevad ise on. Kevad on minu lemmikaastaaeg, siis muutub looduses kõige rohkem ja eks ma ise ka üks lillelaps ole.


4 kommentaari:

Malle ütles ...

See on nüüd küll väga kevadvärvides kaart! Täna paistab päike ka juba nii eredalt, küll see kevad ka kohe-kohe murrab läbi, vaatamata sellele et ikka veel külma lubati.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Looddame, et see külm pole enam nii külm kui eelmised.

Ilme Aim ütles ...

Jälle imetlesin Su romantilist isetegemist. Tead, et mulle meeldis kõige rohkem see tuunitud liblikatega taburet. Ja kaardid on kõik meistriklass!

evegr ütles ...

Aitäh, Ilme! Kööki tuleb veel aksessuaare, aga aega läheb. Pean pühenduma oma uuele koolitusele.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.