Roheroosa teekarp

Selle karbi juures meeldib mulle endale kõige rohkem rooside paigutus. Küllaltki keeruline on nende disainpaberite puhul just selle õige koha leidmine. Muster või lilled ei ole ju korrapäraselt asetatud ja ega see ei meeldiks ka. Loominguliselt lähenedes ongi asjal oma võlu.
Vahel õnnestub mõni asi ka endal üle anda ja nii eile juhtuski. Karbi juurde ka üks kevadine kaart, mida ma olen juba näidanud ja uue hobi floristika alalt endavalmistatud seade nelkidega. Ma arutasin oma juhendajaga ka veel läbi, et kas seda sobib kinkida, nii algaja nagu ma veel olen, aga juhendaja arvas, et loomulikult. Oma tehtud asi on ikka see kõige parem, arvan ma ise. Mina hindan käsitööd, seda armastust, hinge ja soojust, mis sellesse on pandud. Vaev ja aeg, mis ka sellesse on pandud, ei paista ju välja ega tohigi paista, pigem ikka rõõm tegemisest ja siis see ootus, et kuidas saajale meeldib. Tavaliselt on rõõm kahepoolne.

4 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilus teekarp! Jah, see paberi kasutamine on mõnikord vägagi keeruline. Mulle meeldib, et oled esipaneeli paberi teispidi keeranud, sobib väga hästi! Ise olen sellises olukorras tavaliselt liiga konservatiivne, võiks ka vabamalt võtta.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Seda ma tean jah, mis tuli selle roosa nurga tekitamiseks teha. Praegu ma vist õpin sellist asja, et on küll reeglid, aga samas saab neid vabamalt tõlgendada. Koolis tuli välja ,et ma olen korrapärasuse ja sümmeetria armastaja, ise ei oleks nii arvanud. Raske öelda ja teinekord tulebki nii teha, kuis silmale ilusam vaadata.

MO isetegemised ütles ...

Väga ilusasti kokku sobitatud. Karbi värv meeldib.

evegr ütles ...

Aitäh, Marge!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.