Kauneid kevadpühi!

Päike hakkas aknast sisse paistama ja tuju läks paremaks. Kolmapäeval pidi juba üle kümne kraadi sooja tulema, ehk jõuab lõpuks kevad ka meile. Igatsus roheliste ninakeste järele on juba nii suur!
Sel aastal sai ka natuke rohkem munapühadeks seatud, tänu muidugi oma koolitusele. Pesa põhi sai juba eelmisel nädalal valmis, koolis kaunistasime ja kodus panin lepatriinud külge ja keskele hoopis küünla. Korvi sisu on kaetud õhukeste kaselaastudega, mis tuule toel kase küljes lehvivad nagu juuksed. Neid korjasin eelmisel nädalavahetusel. Punaste nelkidega kimbus on nelkide asemel pajuoksad ja kaseoksad on lehte läinud. Tahtsin hoopis kollaseid nartsisse, aga laupäeval polnud neid kusagilt võtta. Munade kaunistamiseks proovisin salvrätitehnikat. Tegin tärklisest kliistri ja võõpasin salvakatükid keedetud munade peale. Ei teinud väga korralikult, kortsud on näha. Püüdsin nii märjalt kui kuivalt muna kumera külje peale panna, aga tulemus sai sama. Sai vähemalt ära proovitud ja süda rahul.

4 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Nii armas tulemus!!! Sa oled nii tulbli, soovin kevadsoojust põue :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Tuleks ometi see õige kevad, käisin täna otsimas ka...

Malle ütles ...

Väga kenad kevadised seaded! Munad ka ilusad! Need kortsud ikka tulevad, aga see ju loomulik, mul on samamoodi. Järgmiseks pühapäevaks ennustas keegi juba 20 kraadi sooja, eks me näe! :) Talvest on juba villand...

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Vaatasin just aknast välja ja oh õudust, lund sajab!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.