Pulmakaart

Peale pikka pausi esimene kaart ja kohe pulmadeks. See on kuidagi vastutusrikkam töö kui juubelikaart või sünnipäevakaart, kuigi peaks ju kõik võrdse tähtsusega olema ja tellijale ongi ju tema tellitud kaart kõige tähtsam. Mulle ju samas ka, iga töö on eriline, millesse panen tükikese endast, oma mõtetest, tunnetest ja ideedest. Korrata ennast ei taha ja seni kaua, kuni ma seda suudan, see nii ka jääb.
Selle kaardi kuldsed toonid väga välja ei paista. Pildistasin seekord kaameraga, aga oleks võinud ka telefoniga proovida. Viimased pildid ju kõik mobiiliga tehtud ja võib kvaliteediga rahule jääda. Mõtteks see nüüd jääbki, sest kaart juba üle antud, aga järgmiste juures tasuks proovida.
Kaart on rahataskuga, kasutasin uut lõiketera tasku ääre tegemiseks, sees ka tekst Teile kahehele eestikeelse lõiketeraga. Kaart on väga minimalistliku kaunistusega, proovisin ka lilli, aga siis ei pääseks see kuldne sära välja. Peale sai süda, mille ostsin Saksamaalt, ümbritsetud suurema südamekujulise raamiga.
Selliseid minimalistlikke kaunistusi proovin edaspidi ka teha ja teisalt rikkalikult kaunistatud mixed media stiilis kaardid ootavad ka minu peas järge.

5 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

See on vist ilusaim pulmakaart, mida Sa teinud oled!! Mul vist mingi eriline seos pulmadega, pisar lausa kippus silma :) Andekas!!!

evegr ütles ...

Jee, kiitus on magus! Puhanud vaim ikka värske!

Malle ütles ...

Väga ilus kaart! Ja pildid ka ilusad ja peaasi - suured! Mulle meeldib detaile vaadata ja olen juba ammu sulle tahtnud öelda, et pane ometi suuremad pildid, et vanainimene ka näeks! :)))

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Oot mis mõttes suuremad? Ma enda meelest teen kogu aeg samamoodi, kui peale klikid, siis ju näed suuremalt! Selle lehe kujundus algselt teeb väiksemaks, vist?

Malle ütles ...

Jah, peale klikkides näen ikka suuremalt, aga seekord sul ongi suuremad pildid üles laetud (1600x1200), eelmiste kaartide pildid on 376x505 või umbes sinnakanti. Võimalik, et kasutad mingit fototöötlusprogrammi, mis pilte vähendab või siis ongi su mobiilipildid väiksemad. Aga no see selleks, peaasi, et su kauneid kunstitöid ikka näha saab ja tore, et jälle tegutsed! :)

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.