Kaardimaraton

Vaatasin oma uusi pabereid ja väljalõikeid ning iluvidinaid tükk aega. Sättisin kõik kenasti tuba mööda laiali, et endal oleks hea ülevaade. Ja siis ühel õhtul algas suur lõikumine ja paigutamine. Kokku sai valmis seitse kaarti, millest neli on lõplikult valmis, kolmele veel aluspaberid külge ja rahataskud teha. Mul tuleb inspiratsioon kiiresti ja siis pean ka kiiresti tegutsema, et hoog ei raugeks, sest järgmise korrani võib minna hulga aega. No nüüd need kolm kaardipealset seisavad! Uusi tellimusi ja põnevaid väljakutseid on ka omajagu, nii et tööd  jätkub. Lisaks paar hoopis paberi kõrvalist asja ka, aga neist juba siis, kui on, mida näidata!
Esimene kaart on rahataskuga, kõik kaardid on saadaval kohalikus käsitööpoes.

5 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Lennukat hoo jätku, ära nüüd pidurile vajuta, sest selle hoo tulemused on väga ilusad. Sõnapaar, paberi kõrvaline, ajab põnevile, olen ootel :) :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Täna sorteerisin järgmist paberikuhja ja jõudsin uute avastusteni, mis ootavad oma järge. Paberi kõrvalprojektidest lükkub üks kohe kaugemale ja teine lihtsalt ongi pikk projekt.

MO isetegemised ütles ...

Ma täita mõistan sind. Praeg on vallutanud minu maailma savi ja klaas, kuid mõtted paberist kipivad vägisi pähe. Ideid ja tegutsemistahet on nii palju, kuid aega ja kahjuks ka energiat kipub väheseks jääma. Ehk kevad toob kergendust ja rohkem aega rabeleda!

Malle ütles ...

Sul on peale pausi justkui uus hingamine paberimaailmas ja kaarte tuleb justkui Vändrast saelaudu. Pealegi veel sellised kaunid ja uudsed. Mul on praegu muud käsitööd päevakorral, aga uus raske paberipakk juba saabus, neid ei saa mitte ostmata jätta.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! On jah uus hingamine, tahe on küll suur ja paberitöö meeldib mulle kõige rohkem. Katsetan muid asju ka, siht silme ees, millal valmis peab saama, eks ma siis näita, praegu veel veksleid välja ei taha käia.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.