Lummav vaikus

Kui välja vaadata, siis ümberrringi on loodus mattunud valgesse lumme. Ma ei ole küll talve fänn, sest mulle ei meeldi külm, aga kuidagi tuleb see ebameeldiv aeg endale meeldivamaks muuta ja üle elada. Selle talve valge vaikus mulle aga meeldib oma salapäraga. Aias on näha jänese ja kitse jälgi ja üleskraabitud kohti. Mul vist olid ilusad maasikapõõsad, sest nende pealt oli lumi ära kraabitud ja roheliste lehtedega maiustatud. Eelmisel aastal maitses neile ka lavendel, aga see on veel alles, eks parimad palad ootavad oma järge!
Seda talvekaarti tehes mõtlesin ma meie ilusale lumisele talvele ja looduse vaikusele. Kui seda kuulata, siis isegi kõrvadel hakkab valus. Imeline! Sai jälle oma mixed media tarbeid kasutatud, seekord tekstuurpastat, 3D geeli, glittereid, topingut, akrüülvärvi. Ja aluseks võtsin papitüki, kuigi endal on uusi pabereid terve hunnik! Männioksa ja käbiga, kella ja jõulutähe lõiketeraga tegin kaunistused, jutepaela ka alla ja nii see kaart kokku miksitud sai. Mulle meeldivad ka punase-mustaga tolmukad, lisaks tumepunaseks värvitud pöögipuu kupar ja tundmatud marjad, äkki on iileksil sellised? Pilte on palju, kõik meeldivad endale ja kuidagi kahju oleks neid mitte näidata.



4 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Punane, must annab kaardile nii mõnusa särtsu. Kuidagi nõme on kirjutada ühte ja sama: ilus, lahe. Aga no midagi pole teha, ongi ilus ja lahe. Kahju, et kirjanduslikult nii sõnavaene olen ja eneseväljendus on seetõttu piiratud. Aga see, ilus ja lahe, on tulnud südamest!

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Siis ütleme nii, et pildid räägivad enda eest või kaart räägib enda eest!

Malle ütles ...

Ootan selliseid säravvalgeid talvepäevi, kus lumi sillerdab päikesepaistes - just nagu sinu kaart! Aga täna istun hoopis palavikuga toas.

evegr ütles ...

Head paranemist Sulle, Malle! Küll jõuad veel ilusaid talvepäevi ka nautida, seetalv meil päris pikk.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.