Rohekreemikas pulmakaart

Pulmakaart, mis esialgsest kavandist muutus küll tõenäoliselt sada protsenti või rohkemgi. No ei suutnud ma mägesid ja orienteerumise kontrollpunkti valge-oranži (punast) kokku panna ega neid lilledega omavahel siduda. Isegi kõik mereteemalised kaardid said tehtud, aga mäed käisid üle jõu. Mul ei ole ka sellist disainpaberit momendil, aga pulmad tulemas ja kaarti ometi vaja. Esialgsest ideest jäi alles ainult heleroheline taust. Pruutpaar ja pitsid-satsid sündisid viimasel minutil. Kaardiga koos sai tehtud ka karp, mille kaanele samad värvid ja lisaks süda. Sisse sai väga ilus luuletus nii eesti kui saksa keeles, sest peig on sakslane. Kaart on rahataskuga.
Eks vist väsmus annab endast tunda ja mõningane ideede puudus. Pean jälle pausi tegema, muud tööd ka piisavalt. Seepärast jääb see kaart mõneks ajaks viimaseks. Üks tuleb veel näitamisele, aga sel suvel tellimusi enam ei tee.

3 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Ohoo, kui uhke seelik pruudil on! Minule väga meeldib! Jah, ka minul on see väsimuse tunne tuttav hetkel, ehk läheb peagi mööda :)

Malle ütles ...

Oo kui ilus kaart! Väga ilus pruutpaari väljalõige ja roheline toon on ka mõnus mahe. Ja saan väga hästi aru, mida sa tunned. Mul olid lõpupäevakaarti tehes lausa pisarad silmis, pigem vihapisarad, et midagi mõistlikku välja mõelda ei osanud. Vahel tulebki puhkus võtta, kuigi ma ise küll viimasel ajal pigem puhkangi kaartidest! :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge ja Malle! Kokkuvõttes läks kõik hästi ja vahel lihtsalt ei ole võimalik kõike väljendada, aga mägedele jäin ma selgelt alla.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.