Liblikaootus

Selle aasta esimene kaart alles. Varem sai lõpetatud üks scrapalbum ja tehtud suur karp ning olgu siis siin ka öeldud, et maha sain ka ettevõtluskoolitusega, mis lõppes äriplaani kaitsmisega. Aga mu sisetunne ütleb mulle, et see pole see... Olen endiselt oma väljundi otsingul, kindlasti muutused tulevad, aga ma ei tea, missugused ja millal. Kõhklusi tõi see koolitus väga palju välja, ma ei hakka sellest siin rääkima, see pole momendil lahendus.
LiblikaLend lööb lahti oma tiivad ja tegutseb jälle! Koolituse ajaks panin igaks juhuks oma blogi kinni, et keegi ei saaks mulle teha etteheiteid reklaami tegemises ega turundustegevuses. Blogi polegi otseselt turunduskanal.
Kallid sõbrad ja fännid, nii kurb kui see ka ei ole, olen mina küll kurb, et ainult üks inimene märkas, et mu blogi on kinni, järelikult peale minu seda eriti kellelegi vaja ei ole, aga mulle küll on. Olen ka fb postituste juurde pannud viite blogile ja jälginud, kas külastuste arv suureneb, aga mitte märgatavalt. Blogi on mulle ka mõnes mõttes päevik ja ülevaade tehtud töödest. Samuti on see vajalik klientidele, kui soovitakse saada infot toodete kohta. Blogi võib olla ka koduleht, kuigi plaanis on teha ikka see õige ja päris.
Aga nüüd kaardi juurde. Kaart on õrnades lillades toonides, kasutasin Stamperia disainpaberit Lilac Flowers. See disain on küll ammu väljas ja minul läheb ka teine komplekt, sest nii meeldib see toon. Kasutasin ka sarnastes toonides lilli, natuke pärleid, liblika väljalõiked, chipboardid. Ääred karestasin ja  tuunisin ära, kaardi nurgad on teisipidi pööratud, kaardi põhi ka natuke ülespoole tõstetud.

6 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Mina märkasin! Ära ole kurb palun. See, et vähesed reageerivad ei tähenda, et nad huvi ei tunne :) Ka mina olen õige pea tagasi ja kindlasti ka kommenteerimas. Hetkel veel pole lihtsalt õige aeg. Edu sinu tegemistele!

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Ei ole ma kurb! Lihtsalt nii on ja alati ei jõuagi kõike märgata, infot tuleb uksest ja aknast sisse. Ma olen selline tundlik natuur, aga teen seda, mida meeldib, vähemalt praegu...

Malle ütles ...

Ilusad liblikad! Ei teagi, kas oodata juba kevadet või ikka veel talve...
Mul on ka blogid eelkõige enda jaoks. Eelkõige kommenteerivad need, kelle blogipostitusi minagi kommenteerin. Pea 6 aastat tagasi kirjutasin sel teemal isegi väikse postituse (http://mmalle.blogspot.com/search/label/blogi), läksin seda nüüd huvi pärast lugema. Mõtted on üldjoontes samad praegugi.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Liblikate lõiketerasid on mul palju ja kõik polegi veel kasutusse jõudnud. Jah, ma lugesin Su postituse läbi ja nii ongi. Mulle meeldib rohkem just blogis kommenteerida, pole kõigile nähtav ja tundub isiklikum. FB on tõesti avatud kõigile, privaatsus puudub, aga ilma selleta ka enam ei saa. Seda, et mu blogi kinni oli, märgati rohkem, sain täna teada. Ja lõpuks lisasid ennast ka mu jälgijate hulka, on märgatud!

Malle ütles ...

Lisan veel, et ma jälgin oma lemmikblogisid Feedly kaudu juba pikka aega. See on selline Google Chrome´i laienduste alt saadav lehekülg, kus sa näed, kui keegi on midagi uut postitanud. Mugav ja ei pea igaks juhuks blogi klikkima, et näha kas on uut postitust.
P.S. Sinu blogi klikin ikka aeg-ajalt muidu ka! :) No nüüd on veel eriti lihtne, kui FB kaudu saab ka uutest postitustest teada.

evegr ütles ...

Seda oleks mulle ka vaja, aga praegu pole arvutis Chrome´igi. Aga jätan meelde ja ehk saab kunagi.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.