Sofiale

Beebidele tuleb teha viimasel ajal nii kaarte kui ka albumeid. Tore, et lapsi sünnib ja nende sündi nii ilusti tähistada soovitakse. Sain oma lutipudeli šablooni ka kätte ja selle järgi saigi see kaart tehtud. Küll oleks hea, kui oleks hoopis selline lõiketera ka, sest käsitsi ümarate detailide väljalõikamine ei ole ikka minu teema. Võibolla ongi, aga ma pole leidnud. Kaardil kasutasin ilusat lumemarjadega disainpaberit, sisse aga hoopis pulmakomplektist printsessi krooniga paberit. Uus beebiga lõiketera  läks kohe kasutusse ja varsti tuleb sellele lisa. Paela ja lilli ka juurde, luuletuse ja soovid paigutasin sisekülgedele ja natuke ilu ka juurde.

4 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga armas! Mul on ka muide selline beebi lõiketera ja veel üks teine ka. Pole neid veel kasutanud. Ja lutipudelit olen näinud küll lõiketerana, iseasi kui suur see on.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Nüüd siis lõiketera leitud. Kaardist pilt tuli kehv, vaatasin fb-s üle. Läige on peale jäänud. Mu fotod lähevadki järjest kehvemaks, kas on aparaat liiga vana või pole endal oskusi. Vahel teen telefoniga ka pilte ja pole häda midagi.

Malle ütles ...

FB sööb veel eriti foto kvaliteedi ära. Vaata oma FB seaded ka üle ja loe siit lisa: https://tarbija24.postimees.ee/4135735/tasub-teada-kuidas-lisada-facebooki-korgekvaliteedilisi-pilte

evegr ütles ...

Aitäh, eks ma uurin seda jah. Olen muidugi kuulnud, et FB-s läheb kvaliteet kehvemaks.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.