Hele

Kaart tuleb valmis teha ka siis, kui seda kätte ei saa anda ja nagu me võrukesed ütleme "Aigu om!". Mõte teha selline rõõmus kevadine kaart oli peas tiksunud juba tükk aega, aga niisama ka nagu ei viitsinud ette võtta. Sättisin ma siis roosa ja mindikarva paberid lauale valmis, aga õiget tunnet ikka ei tekkinud. Ühe teise kaardi mõte oli ka juba peas valmis, pool selle materjali sai ka kuhugi pandud. No ei haaku kohe kuidagi. Lõpuks sähvatas peas, et kombineeriks need kaks kuidagi üheks. Ja nii ta tuli.
 Ei ole see loominguline protsess mitte kerge, et mis ta siis on...
Juubilari nimi on Hele ja täna algas kevad, niiet igati sobilik kevade alguse puhul.
Nüüd natuke ka pildistamise protsessist. Tegin ma siis fotonurka oma kootud linikuga, et jääks ilus taust. Pildistasin suumiga ja ilma, tegin makrovõtteid ja lisasin aksessuaare. Tavaliselt ma nii palju vaeva ei näe ja ei jõuaks ka, kui seda tööd tihedamalt käes oleks. Lõpuks, kui ma pilte arvutisse laadisin, selgus, et ma olin täpselt sada viisteist klõpsu teinud! Umbes viisteist neist läksid lähemale läbivaatusele ja blogisse peaks piirduma kümnega.
Kaardi valmistamisel kasutasin Lemoncrafti pabereid kolletsioonidest Next to me 07 - nii oli lehe allotsas kirjas ja kõige uuemast Watercolor line. Roosa pojengiõis on foamiranist enda tehtud.
.
Tööprotsess

4 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

See liblikas on nii, nii ilus!!! Kas sul on selline lõiketera, nii õrn, habras, õrn tundub.

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! See pealmine liblikas ei ole lõiketeraga, see on läbipaistvast materjalist nagu kile või plastmass, mitte painduv väljalõige. Toode pärineb firmalt Tim Holtz. Selle all on küll veel kaks liblikat, kui hästi otsida, siis näeb küll!

Malle ütles ...

Väga ilus! Üks minu lemmikuid värvikombinatsioone (roosa-roheline), minditoon roosaga veel eriti hea. Ja mulle meeldib väga ka see viimane pilt loomeprotsessist.

Pildistamisega on mul alati nii, et teen oma paarkümmend pilti vähemalt, tavaliselt rohkemgi ja siis hakkan neid ükshaaval prügikasti loopima! :) Edasi veel fototöötlus ja lõpuks läheb sellega ikka väga palju aega. Blogimine veel lisaks. Mulle üldiselt ei meeldi, kui visatakse blogisse pildid üles ja kõik. Ikka palju huvitavam on, kui natuke juttu ka juures.
Ma vaatan, et sa oled oma eilset juttu tunduvalt lühendanud, las ta siis olla, aga kirjutan sellele kahe käega alla.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! No millal Sa juba seda pikemat postitust lugeda jõudsid? Mõtlesin algul küll jagada, aga lõpuks loobusin. Eks nad ise tea. Lihtsalt mul on kahju meie grupist viimaselt koolituselt, nad kõik noored ja neil on tööd veel pikaks ajaks vaja. Nagu kuulda, pole kellelgi õnnestunud esimese korraga toetust saada. Minul pole seda närvikulu enam vaja.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.