Suur šokolaaditasku

Iga-aastane probleem, mida ja kuidas kinkida pojale sünnipäevaks. Palju variante on juba ära proovitud ja seda üht ainust järjekordset sobivat leida läheb aina keerulisemaks. Mul oli plaanis teha meie ühise reisi pildialbum, aga see on väga suur projekt ja sellega veel ei jõudnud tegeleda. Vähemalt järgmiseks aastaks saab varakult valmistuma hakata!
Tegin midagi lihtsamat ja ühe ehtsa šokolaaditasku. Sajagrammisele soksile tundus nagu väike ja ostsin siis näidiseks ikka 300grammise. Tegema ajaendas ka hiljuti Teeme Teistmoodi salongis tehtud šokolaaditaskud, ise ei käinud nii kaugel koolitusel, aga uurisin seal tehtud töid.
Oluline oli need väiksed tahvlitükikesed, panin neile kõrgenduseks kartongi vahele, padjakesi enam ei pane. Ääred tegin ka distress tindiga paar korda üle, paber tõmbas sisse. Tervet tahvlit ruudukestega ei katnud, alla otsa sai mingi porolooni tükike, et kõrgus sobiks. Ümber tahvli kiht köögifooliumi ja siis disainpaber. Peal kasutasin  Craftandjoydesign Man´s World 02 disainpaberit ja sisse sai Bee Shabby Harmony Black and White. Oi, kuidas mulle see kassidega paber meeldib! Kõik see sümboolika yin ja yang on nii paljutähenduslik. Väikese rahatasku tegin ka ja metallist kiisu ripatsi lisasin kassisõbrale. Kaunistuseks lilli, liblikaid ei pannudki! Teise šokolaaditahvli pidin ka ostma, sest esimese sõin ma prooviks ära, et kas on ikka hea!
Pildistasime aias minu uhket liiliat ka. Sel aastal minust isegi natuke pikem ja üksteist kellukat. Väga uhke. Miisust panen ühe pildi ka siia lõppu.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Ei teagi, kust alustada, nii palju muljeid sellest postitusest! Šokolaaditasku on väga ilus! Tahtsin sellist teha juba 6 aastat tagasi, õpetus olemas ja puha, aga senimaani tegemata... Tellisin ka just selle pealmise paberi, pole veel kätte saanud. Šokolaadisöömist naersin südamest, ega mul oleks vist sama lugu.

Liilia on ikka väga võimas ja nii ilus värv! Ja Miisu - no selline kassihäda tuli praegu peale. Nii äge kass! Õnneks meil töö juures käib vahel pererahva kass või üks teine, siis saan neid silitada.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Selline ma olen jah, et magusaisu on meeletu. Täna korjasin aias marju, et homme üks kook küpsetada! Liiliate grupis olen ma näinud 2,3 meetrist liiliat. Ostsin kunagi Lüübnitsa laadalt, ei uskunud, et nii kõrgeks kasvab, aga näe... Miisu on meil Tartus, aga jõuluvana vist toovat mulle ka kiisu...

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.