Juubelikaart

 Nüüd üle kolme aasta jälle töörindel tegutsedes, lõpetan ära kaarditegemise. Veel viimased tööd on näidata. Õnneks see kaart oli valmis, ainult rahatasku lisada ja tekst lisada. Mõned veel ootamas oma järge. Tegin, sest plaanisin minna laadale, aga toodete puudumise tõttu jäi see ära. Ei saa niimoodi teha, et masin on ühes kohas, paberid teises ja siis lõpuks ei tea ma ise, mis on kus. Oma viimase tööga tuli see väga hästi välja. Vedasin isegi albumi teise kohta ja ikka ei saanud kõike tehtud. Mis tegelikult juhtus ja mis asjast sai, tuleb järgmise postitusena. Need aknaraamidega kaardid on ühed populaarsemad mul viimasel ajal. Seekord sai hallikale taustale. Uued lilled said lisatud, tellitud Hobby Place´ist . Paberid ikka Fabrika Decoru sarjast. Natuke ka sügise hõngu juures, arvan, et sobib suureks juubeliks 85.




2 kommentaari:

Malle ütles ...

Sinu teade kaarditegemise lõpetamisest oli esmapilgul päris ehmatav. Ja ega ma hästi ei usu ka, et sa paberitööga lõpparve teed. Tellimused on jah hoopis teine asi ja täiesti arusaadav. Mul endal ju sama lugu, et tellimustöid ei tee, kui siis erandkorras vahel harva. Loodan, et näen siin ikka aeg-ajalt midagi ilusat nagu seegi kaart.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! nagu fb kommentaaris ka ütlesin, et endA rõõmuks ikka vahel teen kui aega jagub, aga sõidan ikka igal nädalavahetusel koju ja aega ei jää enam üle. osad asjad on Otepääl ja osad kodus, ma ei saa niimoodi enam midagi aru, kus mis on. Koolis õpetan lastele ka, aga see on hoopis midagi muud.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.