Romantiline südame album

Süües kasvab isu! Olles juba korra ühel endavalitud videokoolitusel osalenud, tekkis kohe tahtmine ka järgmisele minna. Kui Art Dorota esitles oma Valentinipäeva albumit, otsustasin ka kaasa lüüa. Muidugi kõhklesin ka, et kas ma nii tuntud tegija kambas suudan kaasa teha ja kas materjalid ka õigeks ajaks kohale jõuavad. Õnneks on videod grupis kogu aeg olemas ja sellepärast ei ole oluline, millal teed. Ma vaatasin alguses lihtsalt ära, et aimu saada, kuidas asi käib. Materjalid tulid ka  õigeks ajaks, teele pandi teisipäeval Poolast ja reedel sain kätte. Esimene video avaldati neljapäeval, vaatasin selle ära ja laupäeval tegin esimese osa ära. Teist osa vist kohe ei teinud, selle tegin järgmisel nädalavahetusel.

Pakis olid kõik vajalikud paberid, kaunistusdetalid ja värvid olemas. Endal pidi olema gesso ja liimid. Gessoga tuunisime kõik leheääred ja pildiraamid üle. Need pildiraamid ongi väga huvitavad, nagu taskud. Ma ei ole meil selliseid näinud. Kartongist toorikud ka välja lõigatud, ainult kaunistuspaberid oli vaja välja lõigata. Kasutasime Craft O`Clock pabereid kollektsioonist Vintage Treasure. Ma mõne paberi lõikasin küll teisipidi välja, aga sellest pole midagi. Kõik läks kaunistuste alla ja pole vahet, mis seal all on. Tegin enam-vähem video järgi, mõni leht sai kaunistatud natuke teistmoodi, natuke oma nägemust ka juurde. Kaane südame tegin algul tumedama roosaga, siis heledama akrüülvärviga ja kuna tulemus tundus mulle ikka liiga ere, siis tegin ka need detailid valge gessoga üle. Lillede südamikesse sai ka kaunistuspärleid lisaks liimitud ja lilled ka valge gessoga üle tuunitud. Mida ma ei oska ja ei teinud ka, on pintsliga värvipritsmete tekitamine. 

Kaane sees on väike salatasku oma lemmikluuletuse jaoks. Mul on see veel valimata. Väga tore oli seda vintage albumit teha, nii minulik. Ma olen super õnnelik, et kaasa tegin. Sain enda jaoks päris ruttu valmis, kui ikka kõnetab, siis teed ka kiiresti. Nüüd tuleks mõelda, missugused pildid ma sellesse panen. Väga ilus album sai, minu senine lemmik. Panen siia ka kõigist lehekülgedest pildid.



3 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga armas ja romantiline album! Juba hakkasin ka Art Dorota lehte jälgima. Ehk võtan ka mõnest videokoolitusest kunagi osa.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Nüüd enam muid koolitusi ei olegi kui video. Tahtsin Maria koolitusele minna märtsis, aga ära jääb. Mulle täitsa meeldib ja nüüd distantsil saab kodus ehk midagi jälle teha.

Unknown ütles ...

Aitäh kõige eest dr Makha! Pärast seda, kui võtsin teiega ühendust, et aidata mul oma mehest lahutust lõpetada, lõpetas mu abikaasa lahutuspaberite täitmise ja nüüd on olukord palju parem. Nagu sa ütlesid, on kogu lahutusprotsess ära jäetud, minu abielus probleeme tekitanud paha naine lahkus mu mehest ja nüüd oleme koos väga õnnelikud. Jagan seda elukogemust kõigiga, kes seisavad silmitsi sarnaste väljakutsetega oma suhte, abielu või mõne muu probleemiga. , saate dr Makhaga ühendust Whatsapi kaudu +1815564-3618
Ta valdab järgmisi loitsusid:
* armastusloitsud
* abieluloitsud
* rahamaagia
* ilus loits
* õnneloits
* Seksitõmbeloitsud
* AIDSi ravimaagia
* Kasiino koobas
* Eemaldatud neetud koopad
* Kaitseloits
* loteriimaagia
* Õnneloitsud
* Viljakusloits
* Telekineesi sõrmus 💍
E-post: makharituals@gmail.com

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.