Kaardid lõpetajatele

No ei jõua enam kuidagi postitusteni, instasse pilt üles ja edasi. Isegi fb lehele ei viitsi enam panna. Ajad muutuvad ja meie koos nendega, see on jummala tõsi. Millegipärast ei ole postiamine enam prioriteet, teen, kui aega ja tahtmist on, seda viimast aga väga enam ei ole. Andsin endale lubaduse ja kuulutasin selle ka välja, et enam tellimustöid ei tee. Nüüd siiski olen mõned teinud, aga rohkem ära öeldnud. Tahaks ainult enda südame järgi teha, siis kui tahtmine tuleb. Käia koolitustel, katsetada uusi ja põnevaid asju. Üks töö täitsa tegemata ja teine pooleli. Võibolla nüüd puhkuse ajal võtan midagi ette. Pole kaua aega sellist tunnet kogenud, kui praegu, et mul on puhkus. Naudin seda, panen asju niimoodi nagu mulle meeldib, teen aiatööd ja olen kodus. Võiks peaaegu öelda, et suvekodus. Kui töö ja kodu on erinevates kohtades, siis tunned seda oma kodu võlu väga selgesti. Tundmatu autori mõttera mu tänaselt kalendrilehelt: "Väikesed kodused asjad, lihtsad, tuttavad asjad, tuge pakkuvad asjad muudavad maailma helgemaks."

Nüüd kaartide juurde. Ei jõua kõigile ära ka seletada, et ma enam ei tee tellimustöid. Mõtlesin, et juunis rahulikum, no olgu, teen siis ära. Aga ikka tuli kiirustada, pean arvestama väga kuupäevadega, et saaks nädalavahetusel tellijani toimetada. Kõik tööasjad on nüüd päriskodus ja sellepärast tegemine keeruline. Mõte oli kohe tekstiga Tuult tiibadesse ja tüdruku kuju. Sobib nii põhikooli kui ka gümnaasiumi lõpetajale. Lilli ja lehekesi vahele, et teema  kokku siduda. Arvasin, et jõuan lilled ise teha, aga ei jõudnud, ainult ühele kaardile sai. Glitteripuru sai kahele kaardile. Kuna kõik lõpetajad erinevatest kohtadest, siis sama disaini pärast ei põdenud. Enamus teeb ju nii. Jäin ise rahule, pool aastat vast ei ole kaarte teinud ja nüüd võiks öelda, et selle aasta esimesed...

3 kommentaari:

Malle ütles ...

Kaardid on sul jätkuvalt ilusad!
Aga jah, ajad muutuvad... Kõigil on nii kiire, pole aega üksteise jaoks, asju tehakse pealiskaudselt... ja sellest on nii kahju!
Mis puutub potitamisse, siis mina lolli järjekindlusega panen ALATI asjad kõigepealt blogisse. Ja siis millalgi ehk FB-sse ka, aga see pole enam nii oluline. Instagram - selle fenomenist pole ma kunagi õieti aru saanud, nii et mul arenemisruumi on! :) Kuna mul pole vaja endale reklaami teha, siis põhirõhk jääb ikka blogile, mis on niiöelda käsitööpäevik, kust kergesti hea ülevaate saab tehtud asjadest.

Kaunist suve! Naudi puhkust ja oma lilleaeda ja ehk vahel näeme mõnd ilusat kaarti vms ka jälle!

evegr ütles ...

Aitäh, Malle nii pika kommentaari eest! Instagramis on kõik pildid kiiresti leitavad ja pikka juttu juurde kirjutama ei pea, see vist on see eelis. Annab kiirelt ülevaate. Kahju ainult, et sinna ei saa arvutist pilte lisada. Minu jaoks on tegelikult fb oma võlu kaotanud, ma ei tea, miks, aga ma ei vaja seda üldse. Jääb blogi,aga selle jaoks on aega vaja ja rahulikult mõelda. Tahaksin teha pikemat aiapostitust, mul kõik värske juba laual- kartul, kurk, hernes, porgand. Distantsil kasvatatud nagu lapsedki õpetatud!

Unknown ütles ...

Aitäh kõige eest dr Makha! Pärast seda, kui võtsin teiega ühendust, et aidata mul oma mehest lahutust lõpetada, lõpetas mu abikaasa lahutuspaberite täitmise ja nüüd on olukord palju parem. Nagu sa ütlesid, on kogu lahutusprotsess ära jäetud, minu abielus probleeme tekitanud paha naine lahkus mu mehest ja nüüd oleme koos väga õnnelikud. Jagan seda elukogemust kõigiga, kes seisavad silmitsi sarnaste väljakutsetega oma suhte, abielu või mõne muu probleemiga. , saate dr Makhaga ühendust Whatsapi kaudu +1815564-3618
Ta valdab järgmisi loitsusid:
* armastusloitsud
* abieluloitsud
* rahamaagia
* ilus loits
* õnneloits
* Seksitõmbeloitsud
* AIDSi ravimaagia
* Kasiino koobas
* Eemaldatud neetud koopad
* Kaitseloits
* loteriimaagia
* Õnneloitsud
* Viljakusloits
* Telekineesi sõrmus 💍
E-post: makharituals@gmail.com

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.