Karp-album

 Kohe puhkuse alguses valisin endale ühe koolituse, mis toimus Võrus crafter´is. See firma on nüüd üle aasta Võrus avatud, aga ma polnud ise sinna veel jõudnudki. Seega tore ka poes käia ja koolitusel osaleda. Koolitajaks oli SmailiBlessing, väga omapärane noor tegija. Seltskond väike, aga väga loominguline ja naeruhimuline. Albumi toorikud olid Maili`l juba valmis tehtud, valisime endale paberiks romantilise komplekti Bellissima Rosa, mis kulus selle albumi valmistamiseks ära. Lisaks saime ka kaks videoõpetust, esimene üldine ja teine kaunistamise kohta. 

Kõige ajamahukam töö oligi kaunistuspaberite väljalõikamine. Koos tegime ka ühe taskuvariandi, mis on väga hea piltide paigutamiseks. Koolitusl tegime selle disainpaberist, kodus meisterdasin veel ühe albumi ja seal tegin Vatman paberist. Toorikud olidki vatmanist, karp mingist natuke paksemast paberist. Maili töötas vahepeal ka Võru trükikojas, kus ta tegi endale stantsid valmis. Aega kulus albumi lehtede katmiseks kõvasti, natuke pidi ka mustriga arvestama, kuigi seda nii kiiruga väga ei teinudki. Teise albumi puhul juba arvestasin sellega rohkem, aga eks ma näita seda natuke hiljem. Kaunistamistöö jäigi kodus teha teise video põhjal. Tegin mõned asjad hoopis teistmoodi, esimene album selles stiilis rohkem selline õppimise jaoks, et põhimõte selgeks saaks. Teise komplekti toorikud saime ka Maili käest. Nüüd tegin endale juhendi mõõtudega, et seda saaks siis hiljem kasutada. Karbi põhi on ühendatud albumiga, kaas käib lahtislt peale, aga kaas peaks siiski natuke suurm olema, sest kui kaane peale saad, siis seda sealt enam ära ei saa.

4 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga armas, nii roosiline ja romantiline nagu mullegi meeldib. Tubli, et ikka käid koolitustel. Minul on mingi pikk Beethoveni paus... Seda Crafteri poodi tean, aga et Võrus, kuulen esimest korda. Tuleb kunagi minna.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Mina teadsin küll, et Võrus, aga kuidagi ei klappinud lahtiolekuajad ja nii ma polnud ise ka seal käinud. Ta ise on ka oma poega siin Võrus rahul, ütles, et külastajaid käib siin rohkem kui Tallinnas!

Hanna ütles ...

aitäh dr Ellen mulle tehtud teene eest. Olen nii põnevil, sest mu üürnik on lõpuks minu kaheaastase üürilepingu ära tasunud. ta maksis raha ja nüüd pole teda minu majas. Ilma sinuta poleks ma temalt raha saanud. Andsin ta kohtusse, kuid talle anti võla tasumiseks kaua aega, kuid tänan teid, et panite ta selle lühikese ajaga ära tasuma. Luban, et jätkan Internetis ja kõikjal tunnistamist teie võimsa töö kohta. Kui teil on mõni järgmistest probleemidest, võtke ühendust dr Elleniga WhatsAppi kaudu: +1(815)564-3618
E-post: ellenspellcaster@gmail.com
1) lõpetage truudusetus
2) pidevad võlgnikud
3) armastusloits
4) laenu ennetähtaegne tagastamine
5) lõpetada narkomaania
6) lahendus halva seksuaalse soorituse korral
7) lõpetada korduv abort
8) viljatuse lahendus
9) Edutamine töökohal
10) võimas võlusõrmus
11) Lõpetage lahutus
12) Too oma endine tagasi
13) Murdke kinnisidee
14) Naaske saatja maagia juurde
15) Kaitseloitsud
16) pereõnne loitsud
17) Loitsud loteriivõidu saamiseks
18) armastusloitsud geidele
19) Lesbi armastusloitsud Olenemata teie probleemidest, dr Ellen aitab teid.
WhatsApp: +1(815)564-3618
E-post: ellenspellcaster@gmail.com

Unknown ütles ...

Aitäh kõige eest dr Makha! Pärast seda, kui võtsin teiega ühendust, et aidata mul oma mehest lahutust lõpetada, lõpetas mu abikaasa lahutuspaberite täitmise ja nüüd on olukord palju parem. Nagu sa ütlesid, on kogu lahutusprotsess ära jäetud, minu abielus probleeme tekitanud paha naine lahkus mu mehest ja nüüd oleme koos väga õnnelikud. Jagan seda elukogemust kõigiga, kes seisavad silmitsi sarnaste väljakutsetega oma suhte, abielu või mõne muu probleemiga. , saate dr Makhaga ühendust Whatsapi kaudu +1815564-3618
Ta valdab järgmisi loitsusid:
* armastusloitsud
* abieluloitsud
* rahamaagia
* ilus loits
* õnneloits
* Seksitõmbeloitsud
* AIDSi ravimaagia
* Kasiino koobas
* Eemaldatud neetud koopad
* Kaitseloits
* loteriimaagia
* Õnneloitsud
* Viljakusloits
* Telekineesi sõrmus 💍
E-post: makharituals@gmail.com

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.